Wymiana oleju s4 b6
Jeżeli dobrze ci się jeździ autem i chcesz je zatrzymac jedz do chłopa niech odda jakieś pieniądze a ty wystaw kompletny bbk za 5tys napewno się sprzeda bo ludzie szukają tego ścier...... kupisz jakieś auto dawce albo kompletny swap i cieszysz się jazdą a mocy masz podobnie albo nawet więcej bo pewnie twój silnik za dużo jej nie generuje...z czasem mocy bedzie ci mało nazbierasz dolarów i bawisz się dalej ;-)ps mowa oczywiście o 2.7 bit

czyli ma kogoś wjebać na minę?bombel9 pisze:Jeżeli dobrze ci się jeździ autem i chcesz je zatrzymac jedz do chłopa niech odda jakieś pieniądze a ty wystaw kompletny bbk za 5tys napewno się sprzeda bo ludzie szukają tego ścier...... kupisz jakieś auto dawce albo kompletny swap i cieszysz się jazdą a mocy masz podobnie albo nawet więcej bo pewnie twój silnik za dużo jej nie generuje...z czasem mocy bedzie ci mało nazbierasz dolarów i bawisz się dalej ;-)ps mowa oczywiście o 2.7 bit
a może była to okazja rzędy 25 koła gdzie dobre egzemplarze dochodzą nawet do 38 koła ???bombel9 pisze:....Na mine to kolega trafił
przy zakupie cena czyni cuda ... a później przebudzenie jak beznadziejne jest to BBK
zakładam nalot dla przedmiotowego, wadliwego egzemplarza na poziomie 250 tyś z dużym +
Kto kogo pierwszy wykończy ... S-tronic mnie, czy ja S-tronic

- 
				adamtechnik
Dzwoniłem do handlarza wczoraj, oczywiście cwaniak jakich mało, chce ode mnie 200zl + vat za każdy dzień użytkowania. Problem jest taki że ja auto chciałem oddać od razu po wymianie oleju gdy zobaczyłem że żadnej zmiany nie było a ten był na urlopie i będzie do środy. Rozmawiałem ze znajomym adwokatem, mogę założyć mu sprawę cywilną o oszustwo bo po prostu tak było a dowodów mam wystarczająco. Co do 2.7 bt i wyższych mocy.. nie chce startować w żadnych rajdach czy ścinać się spod świateł, chce po prostu mieć fajne, poczciwe auto, którym będę mógł sprawie wyprzedzać na trasach. :)

adamtechnik,  a to sorry-Ty naprawde sie ludziles ze handlarzynie powiesz po kilku dniach-:Eeee Panie to to auto z tym BBK to jakies zjebane jest.Tankuje i PB i olej na stacji i chce Ci je oddac."
A ON:" ok prosze Pana nie ma zadnego problemu-w kazdej chwili prosze je przyprowadzic a ja oczywiscie oddam Panu pieniazki co do grosza".
Prosze Cie wszyscy Ci pisali ze handlarz zapewne cos bedzie krecil albo z urlopu wgl nie wroci.To bylo wiadome jak to ze po nocy przychodzi dzien.Mam tylko nadzieje ze jakos moze-podkreslam slowo moze przy uzyciu odpowiednich argumentow(trotyl,(9 mm z tlumikiem) handlarz odda Ci kase bez zadnej sprawy cywilnej bo to trwa dlugo.Nwm czy nie lepiej od razu popros adwokata zeby Mu jakies pisemko pierdolnal na stol to moze sie przestraszy.
 ale 2.7 BiT sprawdza sie i w miescie i w trasie.

A ON:" ok prosze Pana nie ma zadnego problemu-w kazdej chwili prosze je przyprowadzic a ja oczywiscie oddam Panu pieniazki co do grosza".
Prosze Cie wszyscy Ci pisali ze handlarz zapewne cos bedzie krecil albo z urlopu wgl nie wroci.To bylo wiadome jak to ze po nocy przychodzi dzien.Mam tylko nadzieje ze jakos moze-podkreslam slowo moze przy uzyciu odpowiednich argumentow(trotyl,(9 mm z tlumikiem) handlarz odda Ci kase bez zadnej sprawy cywilnej bo to trwa dlugo.Nwm czy nie lepiej od razu popros adwokata zeby Mu jakies pisemko pierdolnal na stol to moze sie przestraszy.
My tez nie startujemy w zadnych wyscigach i nie scigamy sie...-dobra kurva troszke tu przekolorowalemadamtechnik pisze:Dzwoniłem do handlarza wczoraj, oczywiście cwaniak jakich mało, chce ode mnie 200zl + vat za każdy dzień użytkowania. Problem jest taki że ja auto chciałem oddać od razu po wymianie oleju gdy zobaczyłem że żadnej zmiany nie było a ten był na urlopie i będzie do środy. Rozmawiałem ze znajomym adwokatem, mogę założyć mu sprawę cywilną o oszustwo bo po prostu tak było a dowodów mam wystarczająco.
Co do 2.7 bt i wyższych mocy.. nie chce startować w żadnych rajdach czy ścinać się spod świateł, chce po prostu mieć fajne, poczciwe auto, którym będę mógł sprawie wyprzedzać na trasach. :)
 ale 2.7 BiT sprawdza sie i w miescie i w trasie.- pawelosinski83
- 
				adamtechnik
http://allegro.pl/jedyne-takie-s4-4-2-3 ... l#imglayer po wymianie, oleju, filtru, zaworu odmy, przy spokojnej jezdzie bierze tego oleju duzo mniej.