Szybe trzeba bylo umyc Panie 😊 nie wiem jak to sie robi ale moim zdaniem warto by bylo nr tego autka przed Toba zamazac jakos.Te amg fajnie brzmia jebane.
Czy to Twoje czy nie to AMG moim zdaniem bardzo bardzo ciężko przebić jeśli chodzi o dźwięk czy to 2.0t czy to jakiś 6-cio litrowy szatan to robi miazge po prostu
Tak czy inaczej wiem na własnej skórze, że na przyśpieszeniu nasze auta (mówię o swoim i RSK (bez obrazy oczywiście bo nie porównuje naszych aut z racji braku doświadczenia)) nie mają szans, ale przy dużych prędkościach jak ktoś miesza skrzynią szybciej niż łyżką w bigosie i ma trochę nie do końca równo pod kopułą to śmiało może podjąć walkę
Hmmmm luk448 czy brałbym Cię do końca za normalnego to sam nie wiem tak czy inaczej bardziej chodziło mi o nasze samochody ze zdecydowanie mniejszą mocą które walczą z takim AMG teoretycznie nie do końca mając szanse
To jak Pany wszystko bez zmian ? 21 ? dziś ma być wietrznie i coś ma pokropić stąd King wtedy można usiąść na skórzanych sofach na soczek pomarańczowy bądź arbuzowy
Jigsaw pisze:To jak Pany wszystko bez zmian ? 21 ? dziś ma być wietrznie i coś ma pokropić stąd King wtedy można usiąść na skórzanych sofach na soczek pomarańczowy bądź arbuzowy
Byc moze-jak sie w dzien wyspie.
A kto wgl potwierdza swoje przybycie?