aw69 pisze:jakby było 1,5 bara to bym to napisał.....a jest 1,05 bara :) jak sprężarki wstają 1,2 :)
1.2 bara peak spadek na 1.05 bara
No to faktycznie maly boost
Moje maja K03 1.36 bara peak spadek na 1.1bara
Jak kiedys zdechna to pojde w k04 hybryde stage 2-3...i tam nadmuchac mozna duzo ☺ Jachyr to ty jezdziles na Hybrydzie K03 przeciez prawda? To az taki przeskok czujesz???
Wynik marzenie! Boosta tyle że nic nie powinno się zesrać zbyt szybko. Mimo to wystarczająco dużo żeby wykręcić wspomniane 400+ Pełna profeska! gratuluje
Jak Aw pisze. Miało byc bezpiecznie i jest. Mozna bylo by wlac paliwo 100 i ugral by jeszcze moze z 10-15Km ale jak od poczatku zaznaczalem nie o to chodzilo. Po za tym aby isc jeszcze w gory trzeba by poszukac innych głowic,przepustnicy z rurami do Ic i wtedy mozna by celowac w okoloce 450.
Aras ja nie mialem hybryd tylko ori k03 wiec czus mega róznice.
Dojechalem dopiero do Be i co mnie pozytywnie zaskoczyło to... spalanie. Jechalem dosc zaladowany i przy predkosciach 120-140 wyszlo ok 1litra mniej niz do tej pory! Przy bucie jak wracalem od Aw wiadomo znika w oczach ale nie ma nic za darmo:-)
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Jachyr pisze:Jak Aw pisze. Miało byc bezpiecznie i jest. Mozna bylo by wlac paliwo 100 i ugral by jeszcze moze z 10-15Km ale jak od poczatku zaznaczalem nie o to chodzilo. Po za tym aby isc jeszcze w gory trzeba by poszukac innych głowic,przepustnicy z rurami do Ic i wtedy mozna by celowac w okoloce 450.
Aras ja nie mialem hybryd tylko ori k03 wiec czus mega róznice.
Dojechalem dopiero do Be i co mnie pozytywnie zaskoczyło to... spalanie. Jechalem dosc zaladowany i przy predkosciach 120-140 wyszlo ok 1litra mniej niz do tej pory! Przy bucie jak wracalem od Aw wiadomo znika w oczach ale nie ma nic za darmo:-)
Co Wy z tymi głowicami ? Po co zmieniać jeśli są dobre ? Na 450 KM nie trzeba zmieniać głowic.
Jak zakładasz nowe to z reguły oddajesz do serwisu żeby sprawdzili więc zakładasz teoretycznie nową. Stare mają już swoje lata i jak zaczynasz modzić dmuchać to wtedy zaczynają sie odzywać i robi się problem.