Dluga histora oposze ją nie bawem w moim projekcie. Wysylaj do peruna bo bedziesz musial 2 raz wyciagac motor nie bedzie to nigdy dobrze zrobione. Taka moja sugestia.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Ja Ci mogę polecić kolegę turbo tom cieszyn, polecił mi kolega zbychu z tego forum. Turbiny zrobiły już 10 tys przelotu i wszystko z nimi ok. Acha to dosyć hardkorowe hybrydy k03 1.4b wyszło 420ps i 600nm jeszcze z lekkim zapasem ale to będzie kwestia poprawek innych rzeczy u mnie.
Właśnie tam były robione dzisiaj wyjełem silnik turbiny łądne żadnych mechanicznych uszkodzeń wydeje mi się tylko że jedna nabrała luzu wzdłużnego i po odpuszczeniu gazu puszcza olej na wydech..... Wysłąne jescze raz do dr turbo dam im jeszcze jedną szanse...
Dzisiaj przyszły turbiny po diagnozie okazało że obudowy były wyj.. wszystko w ramach gwar..
Przy okazji wizyty w aso po uszczelki kupiłem dwie dv z rs4 bo odziwo jedna się poddała.. Turbiny zakręcone komora wymyta jutro wkładam....
ShineMaster-pl pisze:Ja Ci mogę polecić kolegę turbo tom cieszyn, polecił mi kolega zbychu z tego forum. Turbiny zrobiły już 10 tys przelotu i wszystko z nimi ok. Acha to dosyć hardkorowe hybrydy k03 1.4b wyszło 420ps i 600nm jeszcze z lekkim zapasem ale to będzie kwestia poprawek innych rzeczy u mnie.
Moglbym dostac wykres z tej hybrydy na 420 i 600nm ???
No też jestem ciekaw.. Co to za hybrydy. Audi dzisiaj odżyła polatałęm chwile zalałem płukanke i świeża oliwe 5w50 wieczorem dostanie baty... Na weekend może uda się gdzieś na rolki wskoczyć.. ps. Dopóki turbiny żyją
Z tego co wiem. K03 hybrydy po zalozeniu. To pierwsza czynnosc rozlaczyc N75 i wytrzymac do mapowania. Moze sie rozsypac w ekspresowym tempie... chodz bede szczery zamykalem budzik w piierwszy dzien po odbiorze z programem na 1.2 bara... ale to poprostu ja taki jestem...
właśnie słyszałem w domu że nie miały lekko :D już się zbierałem żeby Cie na mieście dorwać... ale widocznie mojej serii się wystraszyłeś i do domu już zawitałeś :DDDDD