Jest jeszcze jedna propozycja tańsza od Mollo ale tam jest limit miejsc jak i niższy standart.
Plusy takie że był by prawie na wyłączność.
Taki ośrodek wypoczynkowy http://hosting5147907.az.pl/
Wszystkich zainteresowanych spotem proszę o opinie i wypowiedzi co wy o tym myślicie?
- a kto to ustalił bo nie wiem z kim mam odbyć męską rozmowę
Niżej jak Molo to już chyba nie ma co przecież o spocie to tak już z rocznym wyprzedzeniem nastawiamy się ,że będzie. Poza tym ja wiem ,że siana nikt nie grabie jak liści z pod drzew ale spotykają się posiadacze S i RS więc raczej aż takiej bidy nie ma. A4 TDI to to nie są.
Mam nadzieje ,że przynajmniej nikt na swoje auto nie szczędzi grosza tak jak na imprezę
Gawor ten osrodek do nawet do Molo to slabo wyglada... Z drugiej strony Molo tak jak Bartek napisal troche przesiedzone miejsce... To o czym pisales bylo by git. Molo ostatecznie tez. Ale widze ze rozmowe prowadzimy w 3-4 osoby... A co z reszta??
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Jachyr, reszcie bez różnicy więc raczej jak pussy nie będą narzekać . Jak nie Molo to raczej w górę niż w dół . Trzeba mieć w życiu jakieś cele i ambicję ,a nie jak człowiek pierwotny zjeść i przeżyć kolejny dzień
Seba wystarczy tego pisania wg mnie. Podejście jest jakie jest. Spot w Magellanie. Jak ktoś będzie chciał odwiedzić starą paczkę zapraszamy! Na miejscu jest oczywiście mnóstwo hejtu i szyderstwa za to atmosfera jak co roku ❤
bartek75 pisze:Seba wystarczy tego pisania wg mnie. Podejście jest jakie jest. Spot w Magellanie. Jak ktoś będzie chciał odwiedzić starą paczkę zapraszamy! Na miejscu jest oczywiście mnóstwo hejtu i szyderstwa za to atmosfera jak co roku ❤
Dobrze prawi polać mu!
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
A, ze ja lubie byc bezposredni to wale prosto z mostu. Mi osobiscie zajebiscie podobalo sie w molo (mimo tego, ze bylem tylko na jeden dzien). Wezcie pod uwage, ze molo przezwyczajone jest do spotow,a tam moga przyjechac ludzie typu ą ę w garniakach i beda pier*****, ze glosno, ze samochody i wgl. Co do tego poziomu nizej to ja lubie osobiscie taki klimat, jak jest tam. No i plusem wg mnie jest to ze bedziemy sami i nikt dupy nie bedzie trul. Ja jade zobaczyc tam Wasze mordeczki a nie siedziec przy krawacie i pic czerwone wino.
Mi tez jakos sie podobaja te iłki... Bedziemy sami, widzialem na zdjeciach jakis stol z chlopskim jadlem i ognisko samemu mozna sobie zrobic i kielbase na kiju sobie przypalic, w ogole jakos tak swojsko na drugi dzien z rana po lesie mozna polazic na wzmocnienie
Reasumujac, przyjade wszedzie, ale ostatnia propozycja podoba mi sie najbardziej
Lancia Fulvia Coupe
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7