Na paliwie ponizej 100okt prawdopodobnie bardzo szybko poplynie silnik przy palowaniu.quadysz pisze:aaa ja tam sie za bardzo nie znam, w najlepszym przypadku tylko spadek mocy, bedzie cofal zaplony i tyle, powinien sie obronic przed czymkolwiek zlym ale jak masz jakies zabezpieczenia powylaczane w sofcie to i silnik moze CI poplynac :) ale teoretyzuje tylko :)
RS6 C6 Avant stage 1/2 by Sportmile - Sadziak - FOTY WYDECHU
Niestety nie, takie spotkanie przypadkowe na shellu. Marzy mi się albo Porsche turbo 993 albo GTR. Natomiast aktualnie mam już drugi Project Car, od 5 lat Toyotę AE86 aktualnie rozebrane po paru latach jeżdżenia i budowa od zera...klatka, mocny silnik NA na ITB i trąbkach itd..arab82 pisze:Audi bomba ale Porsche ze zdjęcia na pierwszej stronie jeszcze lepsze!!
Twoje?
[ Dodano: 2016-04-19, 17:50 ]
Dzięki. Pojechałem do nich tego samego dnia jak wystawili ;)gowor86 pisze:Sadziak byłem i oglądałem auto zanim zostało sprzedane.
Miałem na nią chęć, ale powiedzieli, że jest w rezerwacji.
I trafiła w dobre ręce.
Ładna sztuka.
Ostatnio zmieniony 2016-04-20, 09:37 przez Sadziak, łącznie zmieniany 1 raz.
rwtnt pisze:Vosseny adv nuda......... Coś niespotykanego wrzucić jak autor pisał.
Dobra, jeżeli uda się zarobić/zaoszczędzić to myślę o YOKOHAMA ADVAN GT (kute, produkowane przez RAYS) - 20x9,5 et29, 5x112.
takie jak przody poniżej na focie w GTR (tylko oczywiście w 5x112, bo są). Waga tych felg w rozmairze 20x11 to 20,5lbs).......
dość ambitnie ??:)

Ostatnio zmieniony 2016-04-20, 11:10 przez Sadziak, łącznie zmieniany 1 raz.