Dolot Rs4
Dolot Rs4
Nie pamietam kto dodawal ta strone ale przypomnialo mi sie i znalazlem(Karpiu twoja propozycja cały czas dla mnie aktualna czekam na foto) to:
https://www.arlows.de/Intercoolers-Pipe ... l0q02o5fi4
Jak myslicie co to warte??
https://www.arlows.de/Intercoolers-Pipe ... l0q02o5fi4
Jak myslicie co to warte??
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Z mojego doswiadczenia .. i tak bedzie trzeba dorabiac... przerabiac ciac... jak mowie raczej PP to tylko OEM rs4 ale tam ceny sa nie male i lepiej wyspawac koszt okolo 1000..
Moze dziwnie wyglada ze w kazdym temacie Ci odpisuje i raczej wszystko z doza raczej nie po mysli.. Moze zapytaj co potrzebujesz sie dowiedziec na fb itp.. Pomoge... Przerobilem juz wszystko chyba w tych tematach..
Moze dziwnie wyglada ze w kazdym temacie Ci odpisuje i raczej wszystko z doza raczej nie po mysli.. Moze zapytaj co potrzebujesz sie dowiedziec na fb itp.. Pomoge... Przerobilem juz wszystko chyba w tych tematach..
Jachyr sam się zastanawiam nad tymi dolotami, to są Chinole i można mieć je duużo taniej.
Sprzedawane pod wieloma markami jak chinskie wydechy czy dp.
Nawet jak trzeba przerabiać to chyba cena w chinach jest ciekawa.
Ja się jeszcze nie zdecydowalem ale coś czuje że sprobuje
Tu są najtaniej
http://pl.aliexpress.com/item/hotsale-a ... 2b9ddeeb9d
Sprzedawane pod wieloma markami jak chinskie wydechy czy dp.
Nawet jak trzeba przerabiać to chyba cena w chinach jest ciekawa.
Ja się jeszcze nie zdecydowalem ale coś czuje że sprobuje
Tu są najtaniej
http://pl.aliexpress.com/item/hotsale-a ... 2b9ddeeb9d
Zakup grupowy to fajny pomysł tylko koszta jednostkowe wysyłki przy większej ilości są prawie takie same. A hurtowej oferty na Alibabie nie znalazłem.
Mam jeszcze jedną wątpliwość ta cienka rurka w tych chinolach jest krotka i wychodzi tak w bok, w takich lepszych jak 034motorsport ona wychodzi znacznie wcześniej i idzie wzdluż tej głównej. Czy to ma jakieś znaczenie?
Chyba 034 nie robiłoby tego gdyby to nie miało sensu?
Mam jeszcze jedną wątpliwość ta cienka rurka w tych chinolach jest krotka i wychodzi tak w bok, w takich lepszych jak 034motorsport ona wychodzi znacznie wcześniej i idzie wzdluż tej głównej. Czy to ma jakieś znaczenie?
Chyba 034 nie robiłoby tego gdyby to nie miało sensu?
Chetnie bym sie skusil na zakup grupowy ale mnie strasznie czas goni. Choc zamawial ktos moze juz cos przez nich?? Ile szło?? Z tej stronki ktora wyslalem maja chlopaki na miejscu tylko to pod Hanoverem i nie wiem czy leciec w sobote jak juz bede w polowie drogi bo jade po to turbo.
Komedia tez dobre pytanie??
[ Dodano: 2016-04-20, 22:57 ]
Z dolotu chinola rezygnuje biore ori. Jeszcze jedno pytanie jaka srednice przy wylocie czyli nie od strony filtra pow tylko tam gdzie jest odejscie juz do dolotu ma Y rs4 a jaka S4?
Z dolotu chinola rezygnuje biore ori. Jeszcze jedno pytanie jaka srednice przy wylocie czyli nie od strony filtra pow tylko tam gdzie jest odejscie juz do dolotu ma Y rs4 a jaka S4?
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
S4 sr. wewn. 51mm zewn. 57mmJachyr pisze:Chetnie bym sie skusil na zakup grupowy ale mnie strasznie czas goni. Choc zamawial ktos moze juz cos przez nich?? Ile szło?? Z tej stronki ktora wyslalem maja chlopaki na miejscu tylko to pod Hanoverem i nie wiem czy leciec w sobote jak juz bede w polowie drogi bo jade po to turbo.
Rs4. Wewn 65mm zewn. 68mm
Dla uzupelnienia sr. Od strony wlotu:
S4 wewn. 80mm zewn. 87,5mm
Rs4 wewn. 85mm zewn 89mm
Dzieki wielkie!razk pisze:S4 sr. wewn. 51mm zewn. 57mmJachyr pisze:Chetnie bym sie skusil na zakup grupowy ale mnie strasznie czas goni. Choc zamawial ktos moze juz cos przez nich?? Ile szło?? Z tej stronki ktora wyslalem maja chlopaki na miejscu tylko to pod Hanoverem i nie wiem czy leciec w sobote jak juz bede w polowie drogi bo jade po to turbo.
Rs4. Wewn 65mm zewn. 68mm
Dla uzupelnienia sr. Od strony wlotu:
S4 wewn. 80mm zewn. 87,5mm
Rs4 wewn. 85mm zewn 89mm