Panowie potrzebuje info czy siedzenia a konkretniej konsole podejdą np. od Audi a6 Passata 3bg?
Mam Recaro Pole Position i musze teraz dokupić konsole ale do B5 raczej ciężki temat, na ebay-u można dostać wlasnie od Passat 3b oraz Audi A6 tylko czy będą pasowały?
Jesli chodzi Ci o konsole srodkowa (tam gdzie siedzi radio) to w a6 jest inna (inny ksztalt zwlaszcza u gory) wiec na 99% nie spasujesz jej do b5. Z passatem pewnie jest podobnie. Patrzac na zdjecia ta z a6 jest podobna ale z passata to juz calkiem inna konstrukcja
Fotele z c5 pasują na pewno do b5 ( nie P&P ) ale po kilku modach pasują
Był kiedyś na b5battalion temat jak ktoś to robił i były wszystkie fotki co przerobić
ale niestety widzę że link wygasł, Może znajdziesz gdzieś na necie.
passat i a6c5 to to samo,w b5a4 rozstaw szyn jest wezszy (o ile dobrze pamietam,a4b5 bedzie to samo co golf mk4,ja takie wlasnie montowalem do passata recaro i poszerzalem jedna strone),jezeli cena spoko to do ogarniecia spokojnie,ewentualnie custom od zera na szynach z jakis obsranych tapczanów
Zacznijmy od tego że fotele w Passat B5 i A6 C5 mają po bokach rolki a na środku szynę przykręcaną na dwie śruby do podłogi, A4 B5 ma ślizgi po bokach i na środku, gdzie nic się nie przykręca tylko z podłogi wystaje mocowanie ze ślizgiem a z fotela szyna na zawleczkę, nie bardzo widzę jak to przerobić
W miarę ciekawe są fotele z A4 B6/B7, A6 C6, fotele mają zintegrowane prowadnice, jedynie przykręcasz je na cztery śruby do podłogi i tu jedyna rezanina to uszykować cztery gwinty pod te fotele
Fotele a6 c5 pasuja szlifujesz lekko kolko z prawej i wchodzi idealnie na prowadnice nic niejest ZA szerokie.....srodkowe mocowanie do przerobki wspawujac z a6 c5 lub przerobka ori.....koles na A4-klub wstawil do b5 przod i tyl z kanapami i boczkami.....ja gwarantuje ze przod pasi bo przymiezalem recarosy rs6 c5 do mojego b5