Flyer pisze:Chciales miec ori look, a wywinales tablice... po co? Nawet jak będziesz bez zderzaka jezdzil, to wielkiej roznicy w chlodzeniu nie bedzie :)[/quote
Oj.. wyglada grozniej...![]()
[ Dodano: 2016-04-04, 08:10 ]Jakos tak.pawelosinski83 pisze:chickenPapol pisze:Dobrzanskis4b6 pisze:Mogliście pojechać z rolki z towarzyszem Emay(on ma pewne 460) i zobaczyć czy są różniceautostrada pod nosem była
Byla propozycja ale ja nie chcialem.. nie chce kusic losu..
S4 By PAPOL STAGE III +2.9l 602 km 745 nm
luk448 pisze:Papol, Pokaz przod auta-zderzak i wyciecie pod icka bo widze ze nr poszedl.na bok a ja szukam wlasnie inspiracji
Sobie pozwolę na komentarz. Moim zdaniem ten zderzak wygląda teraz nie spartańsko a dziadosko. Jak już chciałeś robić grill ala RS4 to już wszędzie taką kratkę daj, zakryj te rury.
Popraw spryski, tą tablice jakoś ogarnij bo odstaje.
A wycięcie miejsca wygląda mniej więcej tak:
https://www.youtube.com/watch?v=6b2pp0SW3Sw
Nie robilem nic bo zderzak i blotnik bedzie malowane... wiec to zostawiam juz do ogarniecia w warsztacie... Niestety nie mam czasu na ogarniecie samemu tego wszystkiego... Bedzie zrobione... Lubie tak spartansko to auto.. To ma byc cichy wojownik.. hahah..emay pisze:Obrazekluk448 pisze:Papol, Pokaz przod auta-zderzak i wyciecie pod icka bo widze ze nr poszedl.na bok a ja szukam wlasnie inspiracji
Sobie pozwolę na komentarz. Moim zdaniem ten zderzak wygląda teraz nie spartańsko a dziadosko. Jak już chciałeś robić grill ala RS4 to już wszędzie taką kratkę daj, zakryj te rury.
Popraw spryski, tą tablice jakoś ogarnij bo odstaje.
A wycięcie miejsca wygląda mniej więcej tak:
https://www.youtube.com/watch?v=6b2pp0SW3Sw

O prosze... musialesbyc gdzies tam w 2gim garage gdzie auta czyszcza??? swiat maly... robilem przeglad... kierownik ze stacji piodjaral sie stanem auta a hamulcami to calkiem .. 4 kiloniutony mowil ze jak w ciezarowce malej.. hahaDeVi pisze:Esej dobrze się prezentuje,z tymi lampami o wiele lepiej, gratki mocy!![]()
[url=http://www.fotem.pl/data/880f12bea95d94728952c910c1865d.jpg]Obrazek[/URL]
Tak tak Ja się bawie w czyszczenie ale odrazu poznałem,że Twoja gablota to strzeliłem fote myślałem,że pojedziesz w drugą stronę to zaraz bym złapał na pogadanke albo przejażdzke :D mogłeś hamować u Krzysia na stacji też ma rolki,oni zawsze robią duże oczy jak coś nie seryjnego,swoja kiedyś wjeżdzałem tyłem bo zawias za nisko 

teoretycznie wymiana cieplna powinna być "skuteczniejsza" w około 20 - 25% - przy mocno wysilonym silniku to dużo - seryjne s4 ma do dupy chłodzenie (może poza autostradą)
u mnie na samym programie (wszystko seria)pierwszy pomiar 328KM drugi 301 trzeci 295 :)
po załozeniu fmic'a raz pokazało 330.1 (ale bez zderzaka) drugi pomiar i kolejne to okolice 320KM (już ze zderzakiem)
a na poważnie to bardzo dobrze widać po temperaturze w dolocie i łatwo to sobie "zlogować" i posprawdzać samemu nie patrząc na to co piszą inni
u mnie na samym programie (wszystko seria)pierwszy pomiar 328KM drugi 301 trzeci 295 :)
po załozeniu fmic'a raz pokazało 330.1 (ale bez zderzaka) drugi pomiar i kolejne to okolice 320KM (już ze zderzakiem)
a na poważnie to bardzo dobrze widać po temperaturze w dolocie i łatwo to sobie "zlogować" i posprawdzać samemu nie patrząc na to co piszą inni

sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
-
Mialem eresowe coolery i nie robily szalu... z centralnym przepasc.. Co do wygladu to kwestia kto co lubi... mnie osobiscie nie przeszkadza.. jak bedzie ogarniete w maju to znowu pokarze fotke przodu i moze jakos zaakceptuja ci ktorych razi 
Emay .. siatka ABS zamowiona zebys nie psioczyl... zrobie zderzak na cycek..

Emay .. siatka ABS zamowiona zebys nie psioczyl... zrobie zderzak na cycek..

Ostatnio zmieniony 2016-04-07, 14:27 przez Papol, łącznie zmieniany 1 raz.