mordy wy moje ...
706ps bezpiecznie i tyle bo i tak mam wyrzuty sumienia że RS6 Plus nie został seryjny, takie auta bo ich mało powinny do końca być seryjne
droga powrotna 250 km była przyjemna
Andrzej, ja też po sprzedaży RS miałem nic nie kupować. kupiłem z decyzją pozostawienia stock. chwilę później zmieniły się plany. w pewnym wieku już za stary jesteś aby się zmieniać
Super wygląda
Ale jak jest z awaryjnością tego silnika? Czy jest tak wysokiego ryzyka jak s4 b6 i s6 c6? Mocno zastanawiałem się nad zakupem s6 c6 do jazdy na codzień ale po przeczytaniu innych forum odpuściłem na rzecz CLS-a . Nie wiem czy dobrze zrobiłem. Jak będę zmieniał auto to może bym rozważył zakup właśnie RS6 C6
luk448 pisze:Trzeci kot sie zbroi AW jak.mu dmuchnie z 1.5 bara to dopiero bedzie
coś go boli bo na 98 nie chce przyjąć więcej jak 1,15bar przy 580ps
w to turbo ładują nawet 1,8bar więc 1,5bar na rakiet fuell musi być !
przy wadze auta 1300-1350kg RS6 C6 nawet z mocą +800ps powinno być słabsze
Dzisiaj zrobiliśmy trip'a około 20 km po bardzo krętych drogach z mega wielką ilością zakrętów
nawet sam nie wiedziałem że w okolicy mam tyle fajnych dróg łączących się w jeden wielki "tor"
do tego nowy asfalt !
Prowadził GT-R znający już dobrze trasę, potem RS4 420ps i na końcu RS6 700ps w 2100kg cegle na zimowych oponach
RS6 walczyła dzielnie mimo że ESP cały czas działał a kierowca czół się mega komfortowo jak na kanapie