S4 By Jachyr

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Jachyr pisze:
bartek75 pisze:nie ma lepszego S stuffu u nas że tak odważnie napiszę. warto zobaczyć na żywo
Nie popadajmy w paranoje ;-) zawsze była jest i bedzie tak traktowana :-) po prostu dla wlasnych zasad. Wszystko ma być zrobione na tip top i na odpowiednim osprzecie. Dla Siebie... Jeszcze na jakis czas pozniej V8... :-)

Papopl jak sie ogarniesz i odwiedzisz spot to bedzie okazja zobaczyc. Ja bede na pewno :-)
Jest mala bardzo mala szansa ze bede...u mnie bedzie duuuzy progres w aucie nie tylko mocowo...
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

I S4 została w kraju z calym kufrem gratow. Teraz 3 tygodniu kuracji ogarniających i zobaczymy co z tego wyniknie.

Obrazek
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
Papol

Haha... super...
bartek75

Post autor: bartek75 »

Co nowego? Dzieje się Jachyr? 👊
Awatar użytkownika
Jachyr

bartek75 pisze:Co nowego? Dzieje się Jachyr? 👊
Auto zostało w kraju w sobote ja musialem wracać. Jutro bede dzwonic bede wiedzial co juz jest porobione:) chce aby byla 4 z przodu i wystarczy puki co. Potem bede sie rozgladac za Rs6 :-)
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
mogi90

Post autor: mogi90 »

Jachyr pisze:
bartek75 pisze:Co nowego? Dzieje się Jachyr? 👊
Auto zostało w kraju w sobote ja musialem wracać. Jutro bede dzwonic bede wiedzial co juz jest porobione:) chce aby byla 4 z przodu i wystarczy puki co. Potem bede sie rozgladac za Rs6 :-)
c5? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Jachyr

Nie inaczej Mogi :-) zawsze marzyłem o V8 i musi tak byc:) to bedzie typowo autostradowa kanapa aby wygodnie i sprawnie latac Be-Pl:)
Awatar użytkownika
Szupryk

Post autor: Szupryk »

Doobrze :mrgreen:
Audi Rs3 8P

Audi A4 Avant B6 1.8TQ
Bieniek

Post autor: Bieniek »

Jachyr gdzie robisz auto?Dobrze ogarniają 2.7??
Awatar użytkownika
Jachyr

Bieniek pisze:Jachyr gdzie robisz auto?Dobrze ogarniają 2.7??
Bieniek w robie w Bytowie u Mychy, sadze że to jedyna osoba ktorej moge zostawić auto i nie zagladac codziennie czy wszystko ok. Do tej pory wszystko u niego robilem od rozrzadu po centralnego Ic i nie ma opcji na druciarstwo. Jak pisałem prędzej ogarnia wszystkie S,Rs ktore sa w naszych okolicach od ladnych paru lat więc sadze ze cos tam wie ;-)
Bieniek

To się wybiorę.
Kiedy będziesz?
Awatar użytkownika
Papol

Trafic kogos odpowiedzialnego to naprawde wymaga sztuki... Ja dopiero na DIGITUN sie ocknalem... Wczesniej tylko wydawalem gruuuba pege ... teraz dopiero chwasty znikna z auta...
Awatar użytkownika
Jachyr

Bieniek pisze:To się wybiorę.
Kiedy będziesz?
Bede na Swieta, tzn dokladnie ruszam w Piatek 25-go wiec w Sobote w nocy bede na miejscu i jak dobrze wszystko pojdzie to w Sobote rano ruszam do Turboelity na strojenie. Dam znac jak bede lecial to sie zgadamy.
Bieniek

Najlepiej u Mychy to bym pogadał kiedy auto mogę odstawić :)
bartek75

Post autor: bartek75 »

Jachyr pisze:
Bieniek pisze:To się wybiorę.
Kiedy będziesz?
Bede na Swieta, tzn dokladnie ruszam w Piatek 25-go wiec w Sobote w nocy bede na miejscu i jak dobrze wszystko pojdzie to w Sobote rano ruszam do Turboelity na strojenie. Dam znac jak bede lecial to sie zgadamy.
szkoda że nie ma Ciebie teraz :-( . Jestem właśnie na weekend w Gdańsku/ Sopocie.
ODPOWIEDZ