bartek75 pisze:nie ma lepszego S stuffu u nas że tak odważnie napiszę. warto zobaczyć na żywo
Nie popadajmy w paranoje zawsze była jest i bedzie tak traktowana po prostu dla wlasnych zasad. Wszystko ma być zrobione na tip top i na odpowiednim osprzecie. Dla Siebie... Jeszcze na jakis czas pozniej V8...
Papopl jak sie ogarniesz i odwiedzisz spot to bedzie okazja zobaczyc. Ja bede na pewno
Jest mala bardzo mala szansa ze bede...u mnie bedzie duuuzy progres w aucie nie tylko mocowo...
bartek75 pisze:Co nowego? Dzieje się Jachyr? 👊
Auto zostało w kraju w sobote ja musialem wracać. Jutro bede dzwonic bede wiedzial co juz jest porobione:) chce aby byla 4 z przodu i wystarczy puki co. Potem bede sie rozgladac za Rs6
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
bartek75 pisze:Co nowego? Dzieje się Jachyr? 👊
Auto zostało w kraju w sobote ja musialem wracać. Jutro bede dzwonic bede wiedzial co juz jest porobione:) chce aby byla 4 z przodu i wystarczy puki co. Potem bede sie rozgladac za Rs6
Bieniek pisze:Jachyr gdzie robisz auto?Dobrze ogarniają 2.7??
Bieniek w robie w Bytowie u Mychy, sadze że to jedyna osoba ktorej moge zostawić auto i nie zagladac codziennie czy wszystko ok. Do tej pory wszystko u niego robilem od rozrzadu po centralnego Ic i nie ma opcji na druciarstwo. Jak pisałem prędzej ogarnia wszystkie S,Rs ktore sa w naszych okolicach od ladnych paru lat więc sadze ze cos tam wie
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Trafic kogos odpowiedzialnego to naprawde wymaga sztuki... Ja dopiero na DIGITUN sie ocknalem... Wczesniej tylko wydawalem gruuuba pege ... teraz dopiero chwasty znikna z auta...
Bede na Swieta, tzn dokladnie ruszam w Piatek 25-go wiec w Sobote w nocy bede na miejscu i jak dobrze wszystko pojdzie to w Sobote rano ruszam do Turboelity na strojenie. Dam znac jak bede lecial to sie zgadamy.
Bede na Swieta, tzn dokladnie ruszam w Piatek 25-go wiec w Sobote w nocy bede na miejscu i jak dobrze wszystko pojdzie to w Sobote rano ruszam do Turboelity na strojenie. Dam znac jak bede lecial to sie zgadamy.
szkoda że nie ma Ciebie teraz . Jestem właśnie na weekend w Gdańsku/ Sopocie.