Piękna sztuka. Jak auto sprawuje się po programie i kto go robił ? Też mnie to czeka bo mocy nigdy dość. U mnie mam 101000km i zaczeły się wycieki które muszę zrobić. Ponoć to norma ,że ciekną te motory.
Jacars4 pisze:Piękna sztuka. Jak auto sprawuje się po programie i kto go robił ? Też mnie to czeka bo mocy nigdy dość. U mnie mam 101000km i zaczeły się wycieki które muszę zrobić. Ponoć to norma ,że ciekną te motory.
Sprawuje się bez problemu. Program Compsport. Newralgiczny punkt wycieków to łączenie silnika ze skrzynią czyli wymiana simmeringów. Mnie na szczęście to ominęło bo kupiłem już po tej operacji.
Mam większy przebieg i odpukać nie zauważyłem żadnych wycieków.
[ Dodano: 2016-03-05, 21:15 ]
Było trochę czasu to umyłem i porobiłem.
Jigsaw pisze:No no Panie kosa niczym Natalia Siwiec 740 KM 880NM samym softem i wydechem ??
Coś z mocą planujesz dalej ?
Natalię Siwiec to ja Corvettą woziłem jak galerię na śląsku otwieraliśmy z chłopakami i zero rewelacji.
Na razie mody zostają bo cała kasa w dom i garaż idzie.
[ Dodano: 2016-03-07, 13:06 ]
buba pisze:Kot!
P.S jak to jest z tymi wlotami na masce i deszczem? Przeciez to chyba leci zimy deszcz na rozgrzany silnik
Woda to leci na rury od dolotu więc nic strasznego się nie dzieje. Poza tym jestem szybszy od deszczu.
A pod nimi sa glowice dlatego pytam czy to nie jest ryzykowne w przypadku DD a w przypadku ulewnego deszczu i np stania w korku czy woda moze nie dojsc do kolektorow. Teoretyzuje bo kiedys sie nad tym zastanawialem
buba pisze:A pod nimi sa glowice dlatego pytam czy to nie jest ryzykowne w przypadku DD a w przypadku ulewnego deszczu i np stania w korku czy woda moze nie dojsc do kolektorow. Teoretyzuje bo kiedys sie nad tym zastanawialem
Pod nimi są rury od dolotu nic tam się nie dzieje. :)