kończą mi się klocki a ponieważ na lato mam felgi z polerowanym rantem to chcę założyć klocki ceramiczne żeby tak nie pyliły. Czytałem w necie i znalazłem klocki Jurid White które ogólnie mają dobre opinie. Czy ktoś z was jeździł na takich klockach?
kurpiu, jakie masz tarcze pod te Juridy? Muszę wymienić w swoim i nie wiem czy dokładać do nawiercanych rotingerów lub nacinanych ate PD czy brać gładkie. Jurid niby nie poleca innych niż gładkich do ceramicznych klocków.
Dokładnie to nie do wszystkich tarcz można zakładać klocki ceramiczne a napewno nie do nacinanych /nawiercanych. Ja zakładałem komplet nacinanych tarcz ATE, do których można zamątować TYLKO zwykłe klocki ,choć nie wszyscy o tym wiedzą i przedobrzają ceramicznymi ...
30 tonowa muzyka 6 cylindrowego doładowanego silnika zwiastuje ziemi gniew buuuuuuuuhahahhahahha
Kumpel 2 razy wymieniał tarcze przez ceramiczne kolcki ATE montowane ze sztuka, potem trw po ok 800 komplet pierwszy wytrzymały 12 tys drugi 7 po zmianie z powrotem na zwykle klocki problem ustal dodam że na rozwiązanie wpadłem tutaj na forum ktoś pisał o krzywiących się tarczach i po powrocie do zwykłych klocków było ok