S4 By PAPOL STAGE III +2.9l 602 km 745 nm
Nie ma co za slowa lapac...bartek75 pisze:Jak bezawaryjne to kup ajgo i nie stękaj
Musi smigac tyle.. zreszta co ja tam nia jezdze... nie zawiodla nigdy .. tfu tfu
[ Dodano: 2016-02-29, 15:38 ]
Niech juz piatek nastanie bo nie moge... wieczne zakupy.. nie mam juz sil... tyl hamulce KPL rs4 wlasnie wpadly w moje rece... set s4 b6 full set do sprzedania 300 mm z przewodami oslonami klockami tarczami zaciskami z jarzmami TYL... po wumianie gumek stan suuper... jak cos PW
Hamulce poszly do NOSB...
[ Dodano: 2016-03-05, 21:39 ]
Wyladowala w DIGITUN... lista dluuuga ... ale chlopaki zadowoleni z ilosci czesci ... nie zapomnialem o niczym...

Ostatnio zmieniony 2016-03-09, 19:47 przez Papol, łącznie zmieniany 1 raz.

- marecek1522
bo wkońcu oddałeś do pożadnego fachowca :P bo papraków to jest na pęczki ja na wiosne odwoże rs4 limo na strojenie do GTO 1.8t  i vr6t  poprzedni tuner i to kolega namówił mnie na big turbo emu ito i jeździ sie tragedzi wracem spowrotem na ori ster ,dlatego też mam już dość pseudo fachowców . ale zobaczymy  zobaczymy co z tego twojego diabła wygrzebią P pozdr

a Digitun naprawde cenami mnie zabil (bardzo przyzwoite) jak dowiedzialem sie co ile bedzie kosztowalo...marecek1522 pisze:bo wkońcu oddałeś do pożadnego fachowca :P bo papraków to jest na pęczki ja na wiosne odwoże rs4 limo na strojenie do GTO 1.8t i vr6t poprzedni tuner i to kolega namówił mnie na big turbo emu ito i jeździ sie tragedzi wracem spowrotem na ori ster ,dlatego też mam już dość pseudo fachowców . ale zobaczymy zobaczymy co z tego twojego diabła wygrzebią P pozdr
- marecek1522
No to widac teraz jakie klamoty mamy... na lawety... tyle kasy wpompowane a one nie jezdza.. hahhabartek75 pisze:mój gruz też leci na lekkie wzmocnienie. w jednym czasie
[url=http://s21.postimg.org/6ndit0ntf/HDZO2213.jpg]Obrazek[/url]

Jachyr dla mnie to auto na lawecie zeby muchami nie okleic... napewno nic nie padlo... ale to Bartek wie lepiej.. ja bym tak zrobil.. napewno tez zeby wrocic zostawiajac auto...
skrzynia bez wzmacniającej kuracji. wszystko mechanicznie sztos przy tym przebiegu 11 kkm. jedziemy na kompletny węgiel- tytan wydech plus jeszcze kilka fruktów na sezonJachyr pisze:Skrzynia Bartek?? p.s jak z tobą sie kontaktować teraz...?:>

fb insta wyjebałem. pierdolę polaczkowość. tylko telefon

)
  )