W końcu udało się kupić wymarzone Audi S4 B5 2.7 BiTurbo polift z 99r.
Audi kupiłem 30 stycznia 2016r. Z auta jestem bardzo zadowolony jaram się jak dziecko hehe
S4 jest jak na razie w serii i w LPG. Auto kupione było po sofcie ale soft został wyrzucony ponieważ był za mocny i jakiś dziwny ( gotowiec )
Wyposażenie:
- elek. szyby, lusterka
- tempomat
- lusterka chrom ( chyba fotochromatyczne )
- ABS
- ESP
- podgrzewane fotele
- climatronik
- wspomaganie
- navi plus
itp itd
Auto prezentuje się tak na dzień dzisiejszy

Auto przygotowywane do naprawy przez znajomego od którego auto kupiłem wymienione zostały
- nowe core mellett
- uszczelki reinz
- rozrząd contitech pasek,rolki i pompa wody skf
- olej castrol 10w60
- filtry - filtron
- zawór n75 orgi audi
- świece NGK R z rs4 b5
- wtryski gazu niebieskie HANA
- reduktor KME GOLD
- pompa wspomagania MEYLE HD
- tarcza sprzęgła 6 łopatkowa spiek robiona w Bielsku Białej w ARONEX
- docisk tarczy rs4 b5
Zdjęcia

to była 1 część hehe teraz moja kolej po kupnie auta
Wymienione/zrobione/sprawdzone
- zawieszenie na gwint
- dystanse przód od kurpia
- zrobienie wydechu doprowadzenie do serii
- zlogowanie auta
- serwis komputerowy ( sprawdzenie )
- przegląd ( nie było )
- sprawdzenie szczelności gazu ( serwis )
Wszystkie naprawy, sprawdzenia,wymiany dokonał kurpiu za co mu bardzo dziękuje za ogarnięcie eski ( z małą pomocą moją :) )
Zdjęcia

Auto już przerejestrowane :)

PODSUMOWANIE ( wreszcie ) :)
Auto kupiłem, bo tak na prawdę chciałem mieć mocne auto i padło na 2.7 BiTurbo, zaraził mnie Kurpiu i to jego wina jest heheh :). Na początku jeździłem Seatem Toledo 2.3 v5 AQN i było mało :) co do dalszych planów auta, to wyjdzie wszystko w praniu jak będzie to wyglądało. Esa jest jeszcze do dopieszczenia jak środek, lakier, LPG ale to się ogarnie powoli. Teraz mnie zapytacie o moc heh co tu na tym forum to podstawa heh:
Moc będzie na pewno ile dokładnie nie wiem, chciałbym 400+ , nie jestem jakimś tam tunerem że muszę mieć 600 koni czy więcej i każdego objeżdżać. Wszystko ma być zrobione z głową i rozsądkiem:)
huu KONIEC :)