skorupa doczekała się kolejki od dziś i od dziś będzie robiona - składana ponownie
ostatnim razem okazało się że blok był zle rozwiercony - zawinił Rzeszów,
teraz 2 miesiące temu okazało się że kolejny blok jaki kupiłem od znajomego z forum był uderzony / pęknięty i mieszał olej z płynem,
kolejny blok sam wydarłem z RS4 z CH i wiem że jest sprawny
oj długą mam drogę w tej skorupie - ale walczę dalej
SID pisze:skorupa doczekała się kolejki od dziś i od dziś będzie robiona - składana ponownie
ostatnim razem okazało się że blok był zle rozwiercony - zawinił Rzeszów,
teraz 2 miesiące temu okazało się że kolejny blok jaki kupiłem od znajomego z forum był uderzony / pęknięty i mieszał olej z płynem,
kolejny blok sam wydarłem z RS4 z CH i wiem że jest sprawny
oj długą mam drogę w tej skorupie - ale walczę dalej
Niezle, niezle... pamietam, jak prawie 2 lata temu stala u AW i rozumiem, ze nadal tam wrasta w glebe
Tak jak powyżej napisano RS6 C6 jest autostradowym killerem i super autem na codzień. Fakt komputer zabija doznania i nie czuć prędkosci :) Dlatego jak chcę się hardcorowo powściekać to wsiadam w Corvette :)
jutro rano 8.00-9.00 zawita auto w Sportmile , już lochę na lawetę zapakowałem
nikt nie chciał zawieść więc sam rękawy do góry, na lawetę i z rana za kierownicę !
SID pisze:tak dziś zapakowany prezent pojechał na urząd celny by mili Panowie po oględzinach z uśmiechem na twarzy zaproponowali 16200 zł akcyzy na święta (spodziewałem się 20000 więc i tak dobrze)
echh , wydech na zaworach, DP 3", program i jakiś serwis poszło .... kocham ten kraj
tak odgrzeję. u mnie to była akcyza . przy przelewie 4ropak żubra wypiłem