Heh jakbym miał coś takiego mógłbym z wami trochę powalczyć. W jednym z RS-ów kompresor z tej firmy dał wynik 580KM i prawie 700Nm. Robi wrażenie
Niestety dla mnie na razie jest poza zasięgiem.
kurde przeciez te RS'y przy takich brakach mocy (średnio 360 - 380 KM w seri) nie wygenerują nagle cyfr rzędu + 150 KM....pozatym te czasy na ćwiare z filmiki (wysokie 12.XX) chyba nie są adekwentne dla auta 500 + HP
No własnie o tym z filmu chcialem powiedziec, prawie 600 KM i czas na cwiare na profi dragstripie 12,90....panowie troche powagi. Wiem wiem zaraz powiecie ze to cięzkie bydle......Ale mimo wszystko nie na tyle ciężkie zeby przy mocy 600 KM zrobić taki mizerny czas....Moim zdaniem kupa z włosem i tyle. Dlatego nigdy nie uwierze w te nawet 500 +
aw69 pisze:No własnie o tym z filmu chcialem powiedziec, prawie 600 KM i czas na cwiare na profi dragstripie 12,90....panowie troche powagi. Wiem wiem zaraz powiecie ze to cięzkie bydle......Ale mimo wszystko nie na tyle ciężkie zeby przy mocy 600 KM zrobić taki mizerny czas....Moim zdaniem kupa z włosem i tyle. Dlatego nigdy nie uwierze w te nawet 500 +