A kto bogatemu zabroni :DBieniek pisze:Zastanawiam się na sprzedażą auta....
A4 B6 2.7 Bit
-
Może mieć tam te same bloki pomiarowe co na Vagu . Tylko że jest tam ograniczenie czasu odczytu . Jeśli np zamówił se wersję rozszerzoną z np zewnętrznym czujnikiem temp. oleju lub ciśnieniem doładowania to musi to podłączyć osobno ale również działa to szybciej.mylek pisze:To jest VFIZ? Temperatury oleju i ciśnienia doładowania nie możesz po prostu odczytać z ECU?
Działa też w Audi A6 C5 (Typ 4B) 2000 - 2004
Bieniek, dziala CI boost bez zewnetrznych czujnikow? jakiego masz kompa? bo ja jezdze z tym z rok conajmniej ale boostu nie mam ani temp oleju wlasnie, aczkolwiek nawet mi sie nie chcialo przez rok zrobic update softu heh (najprawdopodobniej musialbym odeslac z kompem albo samochod podstawic)
a poza tym fajny ficzer. Nawet mozna opoznienia zaplonu wstawic zeby wyswietlal, czy korekcje lambdy, etc.
a poza tym fajny ficzer. Nawet mozna opoznienia zaplonu wstawic zeby wyswietlal, czy korekcje lambdy, etc.
heh, ja myślałem, że za taki hajs, to jednak boost jest, bo idzie z ecu, a tu zonk :)quadysz pisze:Bieniek, dziala CI boost bez zewnetrznych czujnikow? jakiego masz kompa? bo ja jezdze z tym z rok conajmniej ale boostu nie mam ani temp oleju wlasnie, aczkolwiek nawet mi sie nie chcialo przez rok zrobic update softu heh (najprawdopodobniej musialbym odeslac z kompem albo samochod podstawic)
heh, no powinien byc, w nowszych jest, tutaj nie mam, aczkolwiek tak jak Ci pisalem wczesniej nie mialem czasu lazic za tym, jak bym auto podstawil to pewnie by dzialalo wszystko, albo wyslal vfiza z kompem.Flyer pisze:heh, ja myślałem, że za taki hajs, to jednak boost jest, bo idzie z ecu, a tu zonk :)quadysz pisze:Bieniek, dziala CI boost bez zewnetrznych czujnikow? jakiego masz kompa? bo ja jezdze z tym z rok conajmniej ale boostu nie mam ani temp oleju wlasnie, aczkolwiek nawet mi sie nie chcialo przez rok zrobic update softu heh (najprawdopodobniej musialbym odeslac z kompem albo samochod podstawic)
Poza tym czy to az taki hajs? idealne rozwiazanie, zadnych zegarow etc. ktore tez swoje kosztuja a zamontowac ich estetycznie sie nie da. sa rozwiazania w kratki nawiewow ale to tez IMO do bani bo zawsze jedna kratka wypada.
Bieniek tez mam rozszerzona wersje, ale w sumie miejsca na wezyk tam nie widzialem :D poszukam heh