Fuck... 1300 km do domu i pozniej jeszcze 700km na zlot, troche za dużo... Ale jak wiekszosc bedzie sie opiewala za gorami to nie ma problem. Najwyzej odpuszcze sobie ten rok...
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
na mazurach jakby towarzystwo chciało to moge udostepnic działke pod namioty tylko nie ma sklepu w zasiegu reki . chyba już nikt na cene by nie narzekał
Kurcze mam nadzieje ze przylece ... w pl bede w sierpniu .... Ale na lipiec tylko na zlot bym chetnie wpadl... czy to jest ostateczny termin od 1-3 lipca??? Bo musial bym juz bukowac urlop i bilety... czekam na potwierdzenie organizatora gawor , bartek???
Jesli moge wybrac to morze jakos gory nigdy mnie nie krecily ... i tak najwazniejsze zeby sie znowu zobaczyc wiec gdziekolwiek...
SID pisze:Bartek pamiętaj koniecznie zarezerwowac miejsce na namioty,
Dla Tych co chcą zaoszczędzić
To dla mnie 😂. W końcu mnie nie stać na wydech 😂😂
[ Dodano: 2016-01-16, 07:09 ]
Papol pisze:Kurcze mam nadzieje ze przylece ... w pl bede w sierpniu .... Ale na lipiec tylko na zlot bym chetnie wpadl... czy to jest ostateczny termin od 1-3 lipca??? Bo musial bym juz bukowac urlop i bilety... czekam na potwierdzenie organizatora gawor , bartek???
Jesli moge wybrac to morze jakos gory nigdy mnie nie krecily ... i tak najwazniejsze zeby sie znowu zobaczyc wiec gdziekolwiek...
Papol termin jest elastyczny. Co do miejsca chcemy z Goworem86 je zmienić bo na molo na 100% byłaby już zamuła. Chopy dajcie znać kto chętny, ewentualnie kiedy komu pasuje. Zrozumcie że organizacja takiego spotkania to naprawdę kupa roboty żeby był efekt a nie sralnia z patatajnią. Tyle luda na forum i nikt tego nie czyta/ nie chce się spotkać?
SID pisze:Bartek pamiętaj koniecznie zarezerwowac miejsce na namioty,
Dla Tych co chcą zaoszczędzić
To dla mnie 😂. W końcu mnie nie stać na wydech 😂😂
[ Dodano: 2016-01-16, 07:09 ]
Papol pisze:Kurcze mam nadzieje ze przylece ... w pl bede w sierpniu .... Ale na lipiec tylko na zlot bym chetnie wpadl... czy to jest ostateczny termin od 1-3 lipca??? Bo musial bym juz bukowac urlop i bilety... czekam na potwierdzenie organizatora gawor , bartek???
Papol termin jest elastyczny. Co do miejsca chcemy z Goworem86 je zmienić bo na molo na 100% byłaby już zamuła. Chopy dajcie znać kto chętny, ewentualnie kiedy komu pasuje. Zrozumcie że organizacja takiego spotkania to naprawdę kupa roboty żeby był efekt a nie sralnia z patatajnią. Tyle luda na forum i nikt tego nie czyta/ nie chce się spotkać?
Ja bede bez znaczenia na miejsce... jedynie termin musial by byc sztywny zebym wiedzial jak zaplanowac to wszystko...