BLACK & WHITE
Pogoda dzis dość ładna to pstrykniete kilka fotek. Co polecacie lepiej k04 z rs4 bo np wczesniej wstaje i montaż łatwiejszy czy k04 rs6 bo moce na nich juz lepsze można osiagnąc choć 450ps juz tez pewnie jedzie,podpowiedzcie coś z własnych doświadczen
To zalezy w jakie moce celujesz.Ale ja bym pakowal albo k04 z rs6 albo gt28 jesli chcesz isc grubiej .Ja np mam 460ps i cos tam sie odpycha.Ale juz mi malo bo czlowiek sie szybko przyzwyczaja.Wszystko zalezy co chcesz robic i jak grubo.
Ostatnio zmieniony 2015-12-27, 12:57 przez luk448, łącznie zmieniany 1 raz.
K04 rs4 fajne bo łatwy montaż i po małych modach tzn. pompa paliwa, wtryski, fmic i może układ dolotowy to 440hp zrobi sie, ale k04 rs6 to juz rzeżba z turbinami, głowie też przydadza sie wieksze a wstaną pożno może najlepsze rozwiazanie to k04 rs4 hybryda
Moce 500+ musi byc licze sie z tym ze głowice od 2.4, kolektor wydechowy inny, turbo k04 rs6 juz raczej wtedy wtryski 630 i pompa paliwa przepustnica od rs z rozwierconym kolektorem ssacym oczywiscie centralny cooler i wydech z dp przelot...tylko czy to wystarczy
Tak jak zapowiadałem felgi poszły w ciemny kolor,teraz lepiej widac zaciski ale wydechu nie udało sie zrobic bo tłumik idzie i idze i dojśc nie moze a rury i kolanka czekaja..
Czas na sylwestra
Ostatnio zmieniony 2016-03-18, 19:42 przez DobrzanskiS4B5, łącznie zmieniany 2 razy.