Rs kosztowal wlasciciela z moja robota w postaci 28 tys 56 tys zl . Dziwi mnie fakt ze tyle czasu stal moze ludzie nie chcieli modowanego auta. Dla mnie lepiej do dalszych modow bo jest kupa przydatnych rzeczy ktore wykorzystam .
Jest jeszcze jeden ladny rs do sprzedania jakby ktos chcial.
sportmile pisze:Rs kosztowal wlasciciela z moja robota w postaci 28 tys 56 tys zl . Dziwi mnie fakt ze tyle czasu stal moze ludzie nie chcieli modowanego auta. Dla mnie lepiej do dalszych modow bo jest kupa przydatnych rzeczy ktore wykorzystam .
Jest jeszcze jeden ladny rs do sprzedania jakby ktos chcial.
rs6 juz slabiej , technicznie auta bez zarzutu ale 6 bardziej zniszczona skore ma i do tego kw ble...... jak szukasz ladnej 6 to od Alberta trzeba kupic srebrna
sportmile pisze:rs6 juz slabiej , technicznie auta bez zarzutu ale 6 bardziej zniszczona skore ma i do tego kw ble...... jak szukasz ladnej 6 to od Alberta trzeba kupic srebrna
Narazie się rozglądam na spokojnie, ale coraz bardziej tęsknię za dupowozem (szybkim)
sportmile pisze:rs6 juz slabiej , technicznie auta bez zarzutu ale 6 bardziej zniszczona skore ma i do tego kw ble...... jak szukasz ladnej 6 to od Alberta trzeba kupic srebrna
Narazie się rozglądam na spokojnie, ale coraz bardziej tęsknię za dupowozem (szybkim)
juz ci sie RS4 znudziło za wolne jest
Auta mi się szybko nudzą to fakt, a RS4 szczególnie, bo już po niecałym pół roku Przereklamowane to to i tyle