Spot niedziela!

Moderatorzy: buba, Mod-Team

l0c0320
Kontakt:

Post autor: l0c0320 »

Gromo pisze:
l0c0320 pisze:Gromo jakim prawem kopiujesz naszą produkcję i umieszczasz na youtubie? Uszanuj naszą pracę i usuń klip z youtube.
sorki ale chciałem dobrze, zróbcie filmik in public na vimeo i bedzie po krzyku bo wczesniej czy później i tak ktoś go doda, a czajenie sie z linkami na rapida albo YT po kontach niema sensu, szanuję waszą pracę i nie wiem co na celu ma ukrywanie filmiku w podziemiach... zapewne chodzi wam o zwiekszenie ogladalnosci strony, przeciez wszedzie gdzie sie dalo tam dodalem linki, komuś filmik napewn osie spodoba i wejdzie na strone po więcej, widzisz nawet specjalnie w opisie dałem ze zapraszam na wasza strone w celu obejrzenia w lepszej jakości a ta zostala zaniżona specjalnie.....

[ Dodano: 2011-01-10, 21:44 ]
l0c0320 filmik usunę dopiero jak pojawi się na YT wrzucony przez was, na zyczenie mogę zrobić ograniczenie dla zarejstrowanych uzytkowników lub też dla wybranych userów wtedy juz nie bedzie on public?

p.s na jednej stronce jest juz link do rapida gdzie mozna pobrac filmik...
Stary jakim prawem masz decydować gdzie ten film będzie umieszczony? Zrobileś go? Kim Ty jesteś żeby o tym decydować?
Ostatnio zmieniony 2011-01-11, 09:37 przez l0c0320, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gromo

Post autor: Gromo »

kosiniak pisze:jaki cenzura dres? :) mialem jeansy i bluze zajebista old. everlasta :)
myslalem ze to biała kurtka dresowa... ale i tak jest kozacka.

[ Dodano: 2011-01-10, 22:21 ]
l0c0320, nie pień się niepotrzebnie wystarczyło napisac PW to sprawa by była jasna dla mnie,
wedle zyczenia z racji tego ze szanuje wasza prace film usuniety (a dokladniej private, chodz mam kopie na dysku zostawiam go sobie tam do wlasnego wglądu)
tymczasem proponuje zamiescic info dla uzytkownikow ktorzy mimo tego ze sie zarejestrowali nie pootrafią właczyć filmu jaki program/wtyczka potrzebna aby obejrzeć film... tyle z mojej strony
l0c0320
Kontakt:

Post autor: l0c0320 »

Dziękuję,

Do oglądania klipu żadna wtyczka nie jest potrzebna. Klip obejrzało prawie 7.000 osób i mieliśmy dosłownie cztery syglały że coś nie działa. Wina nie leży po naszej stronie i zapewne jest flash nie aktualny u użytkownika - tutaj nie możemy pomóc.

Były jeszcze dwie informacje że nie można się zalogować (między innymi od Norbiego) i zgłosiliśmy to już do naszego Administratora.
Norbi

Post autor: Norbi »

Nadal dupa, może to moje Atari 65XE już trzeba zmienić na conajmniej Comodore :mrgreen:
deSigner
Post autor: deSigner »

Cantona pisze:ten jest stary jak świat, obejrzałem go wiele razy i cały czas mi się podoba. wiadomo że nie może każdy być taki sam ale według mnie szału nie zrobi. gdzie grill i leżak Poźka:))))

http://www.youtube.com/watch?v=jzjhsxhszos
A czyje te dwa srebrne RS-y? Jeden Jacka jak się domyślam, a drugi?
The Rice Power
kosiniak

Post autor: kosiniak »

ziom Amiga500!
Cantona

Post autor: Cantona »

drugi to ten co stał do dziś na komisie przy lotnisku
deSigner

Cantona pisze:drugi to ten co stał do dziś na komisie przy lotnisku
Ok czaje ;-)
The Rice Power
Cantona

Post autor: Cantona »

naprawdę, dostałem cynka że ktoś go dziś kupił. kiedyś w 2008 Adaś mnie nim przewiózł.
sportmile

Post autor: sportmile »

a od dzisiaj zaczyna w nim plynac rakjet fjuel ..... wkoncu ktos kupil to auto !
Najgorszy Tuning w Mieście
www.sportmile.pl
http://www.facebook.com/sportmile
tel. 792 22 44 84
Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

czy to ten co na aleji krakowskiej stał??????????? miałem dzisiaj podskoczyć z firmy całe jebitne 1,5 km :lol: ale mi się znowu odechciało
kosiniak

taa ten :)
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Post autor: Flyer »

ten za 80k po modach ?

EOT
kosiniak

po modach za ale nie 80 a 69 byl wystawiony :)
deSigner

kosiniak pisze:po modach za ale nie 80 a 69 byl wystawiony :)
Już zeszli do 69? Z rok czy dłużej stał za 89 i cena nie drgnęła....
The Rice Power
ODPOWIEDZ