Jeśli chodzi o skrzynie to seria daje spokojnie możliwości pod 400km/h przy przesuniętej odcince. Ja przy 347km/h na 6 biegu miałem niecałe 6000tys obrotów a odcinka jest na 7200.
Jeśli chodzi o skrzynie to seria daje spokojnie możliwości pod 400km/h przy przesuniętej odcince. Ja przy 347km/h na 6 biegu miałem niecałe 6000tys obrotów a odcinka jest na 7200.
No to życzę powodzenia.
Też mam zestrojoną skrzynię na 7200 i raczej nie widzę możliwości na spokojne 400km/h
( nie tylko o skrzynie chodzi )
Jeśli dasz radę to nagraj filmik z miłą chęcią zobaczę i dobrą flachę postawię.
jop twaju mac!!
z moim moto robiłby co chciał...a człowiek myśli że jak ma na nim niecałe 9s do 200 to jest panem drogi hehe
wiem skąd sie biorą takie filmy : https://www.youtube.com/watch?v=XDbLfyB1ug8
Robin jakie używasz obecnie opony? sorry ale w warunkach polskich gadanie o 350+ to trochę abstrakcja, jeżeli mówimy o jakimś bezpieczeństwie
Ja mam Michelin Pilot Super Sport.
Nie mam oczywiście w planach pobijanie rekordów prędkości, bo 350km/h to i tak masakryczna prędkość, trudna do wyobrażenia sobie przez zwykłego śmiertelnika.
300+ jechałem wiele razy a 350 tylko raz i to jest naprawdę przepaść.
Robin jakie używasz obecnie opony? sorry ale w warunkach polskich gadanie o 350+ to trochę abstrakcja, jeżeli mówimy o jakimś bezpieczeństwie
Ja mam Michelin Pilot Super Sport.
Nie mam oczywiście w planach pobijanie rekordów prędkości, bo 350km/h to i tak masakryczna prędkość, trudna do wyobrażenia sobie przez zwykłego śmiertelnika.
300+ jechałem wiele razy a 350 tylko raz i to jest naprawdę przepaść.
dają rady, odpowiednie ciśnienie to podstawa przy tej prędkości jak i azot