Ze wzgl. na ostanie problemy techniczne forum będzie można oglądać dopiero po zalogowaniu się,
Miejmy nadzieje że pomoże to w jego działaniu i brak ataków.
Zbliża się koniec roku działania forum, wykupiłem abonament i domene na nast. rok.
Jako iż Bracus ze wzgl. na brak czasu nie może dalej pomagać a ja też nie zawsze jestem przy komp.
to szukam kogoś do pomocy przy forum, kogoś kto pomoże też od strony technicznej działania forum.
Też jestem za (żeby nie było ), ale nie wiem czy uchroni nas to przed spamem jak ostatnio, bo przecież spamer żeby napisać wiadomość też musiał się zalogować....
Może zastosować takie coś jak ja mam na forum SR...czyli zajebać bana na IP ? ja co prawda i tak i tak mam metody i piszę na SR ale może innych spamerów to zniechęci
Jigsaw pisze:Może zastosować takie coś jak ja mam na forum SR...czyli zajebać bana na IP ? ja co prawda i tak i tak mam metody i piszę na SR ale może innych spamerów to zniechęci
podobno to jest drogie i nie chroni Cie do konca, trzeba czesto aktualizować,
nic jest po zalogowaniu wejscie - widze ze uzytkownikow przybywa ale mało S4/RS4
Dodatków na blokady przed spamem do phpBB by przemo jest mnóstwo począwszy od blokady IP, ktora jest wbudowana w PA do innych bezpłatnych. Jak cos to moge wam pomoc w wolnej chwili w sprawach technicznych forum bo to dla mnie prawie codzienność:) Przydało by sie zrobic jakies fajne logo i themplates
tak to jest własnie jeden z duzych + przeciw botom - po prostu część z nich jest rozłączana
poza tym jak chodzisz szperasz i szukasz to Cie nie rozłączy a jak tylko nabijasz sobie czas przebywania na forum to tak
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
od kąd mamy nowego "Mistrz Forum" spamy sie nie pojawiają.
do tej pory mialismy problem z hostingiem, a dana druga szansa właśnie sie spaliła wiec pora na zmiane,
w tym tyg staramy sie forum przenies na nowe "śmieci"
powinno byc juz OK
Forum przeniesione na nowy hosting, domena w ciagu kilku dni bedzie przekierowana na nowy serwer. Poki co forum funkcjonuje pod nowym adresem www.sportaud.vot.pl, a ze sportaudi.pl jest przekierowanie "na sztywno" wstawione.
Przy problemach z logowaniem na forum, prosze usunac cache i cookies przegladarki.