[ Dodano: 2015-12-19, 18:15 ]
Foto wygrzebane ;)

chodzilo mi o tylpeacenotwar pisze:Dużo dałeś za ori us?
To nie są naklejki a'la odbłyśnik na lampy jak wszyscy robią. Obrysy palą się tak jak w ameryce - czyli w tych samych momentach co pozycje (przy samych drl się nie świecą)![]()
Obrazek
Blacha za szybą jeździ i jeszcze nie miałem przypału z nią. Na trasce można wrzucić pasażerowi w nogi w sekundę, żeby przypadkiem fotka nie przyszła
A nie jest tak że dojdą po nalepce w rogu z nr rejestracyjnym mimo braku tablicy z przodu?peacenotwar pisze: Blacha za szybą jeździ i jeszcze nie miałem przypału z nią. Na trasce można wrzucić pasażerowi w nogi w sekundę, żeby przypadkiem fotka nie przyszła
Nie da rady nakleić pod wycieraczka bo też tak o tym myślałem no chyba ze ramie przestawisz ale ja wpadłem na taki pomysł że na nowa naklejkę nakleiłem ja bezpośrednia na folie do przyciemniania lamp i potem folie z naklejka na szybę i jest słabo widoczna i nie jest odblaskowa :)peacenotwar pisze:więc i z naklejką coś się zrobi. Mam nadzieję że nie uda mi się jej nakleić centralnie pod wycieraczką
Dlatego podpis jest "prawie". Poza tym nic na poważnieSavo pisze:No fajnie ze masz rarytasny cover na przedni zderzak ale do US to brakuje mu troche , lampy tyl z obrysowkami i klapa ....
Powodzenia w modach
Właśnie wiem... pisałem bez auta przed oczami, a potem zobaczyłem że jednak nie da radymales93 pisze:Nie da rady nakleić pod wycieraczka bo też tak o tym myślałem no chyba ze ramie przestawisz ale ja wpadłem na taki pomysł że na nowa naklejkę nakleiłem ja bezpośrednia na folie do przyciemniania lamp i potem folie z naklejka na szybę i jest słabo widoczna i nie jest odblaskowa :)peacenotwar pisze:więc i z naklejką coś się zrobi. Mam nadzieję że nie uda mi się jej nakleić centralnie pod wycieraczką