Spot niedziela!
A ja nadal nie widziałem i zaraz mnie trafi!!!
Ogry który mi udostępni mi swój login celem zobaczenia produkcji adrenaline?
[ Dodano: 2011-01-10, 17:56 ]
Dzięki Nik za wstawiennictwo, Poziek, Flyer za loginy
Obejrzane i nawet są moje 2 przejazdy
Liczyłem na mój i Racera przejazd, ale było w miarę równo( Racer wygrał ), więc pewnie nieciekawie
Ogry który mi udostępni mi swój login celem zobaczenia produkcji adrenaline?
[ Dodano: 2011-01-10, 17:56 ]
Dzięki Nik za wstawiennictwo, Poziek, Flyer za loginy

Obejrzane i nawet są moje 2 przejazdy

Liczyłem na mój i Racera przejazd, ale było w miarę równo( Racer wygrał ), więc pewnie nieciekawie

filmik naprawde kozacki, zobaczyć kilka tysiecy źrebaków naraz-bezcenne.
http://www.youtube.com/watch?v=3IAwmJTDKC8 wrzucilem filmik na YT dla tych którzy w dalszym ciagu nie mogą go zobaczyc
http://www.youtube.com/watch?v=3IAwmJTDKC8 wrzucilem filmik na YT dla tych którzy w dalszym ciagu nie mogą go zobaczyc
filmik ok! dużo pracy zapewne kosztował, ale nie powala! (wystarczy porównać z ostatnim filmikiem SJS) wiem że była to tylko seria wyścigów... i trudno było zrobić coś mega, tak czy siak szacun za robotę Miłek i czekamy na następne zajebiste produkcje!, auta wypas, najbardziej mi się podobały starty Kosiniaka, Vetty, no i Nika, no cóż teraz to tylko zostały ci Niki wspomnienia
męcz Adama i róbcie następcę
powodzenia
Gromo pewnie chciałeś dobrze, ale l0c0320 ma rację, sam bym się wkur...
Pozdr

powodzenia
Gromo pewnie chciałeś dobrze, ale l0c0320 ma rację, sam bym się wkur...
Pozdr
sorki ale chciałem dobrze, zróbcie filmik in public na vimeo i bedzie po krzyku bo wczesniej czy później i tak ktoś go doda, a czajenie sie z linkami na rapida albo YT po kontach niema sensu, szanuję waszą pracę i nie wiem co na celu ma ukrywanie filmiku w podziemiach... zapewne chodzi wam o zwiekszenie ogladalnosci strony, przeciez wszedzie gdzie sie dalo tam dodalem linki, komuś filmik napewn osie spodoba i wejdzie na strone po więcej, widzisz nawet specjalnie w opisie dałem ze zapraszam na wasza strone w celu obejrzenia w lepszej jakości a ta zostala zaniżona specjalnie.....l0c0320 pisze:Gromo jakim prawem kopiujesz naszą produkcję i umieszczasz na youtubie? Uszanuj naszą pracę i usuń klip z youtube.
[ Dodano: 2011-01-10, 21:44 ]
l0c0320 filmik usunę dopiero jak pojawi się na YT wrzucony przez was, na zyczenie mogę zrobić ograniczenie dla zarejstrowanych uzytkowników lub też dla wybranych userów wtedy juz nie bedzie on public?
p.s na jednej stronce jest juz link do rapida gdzie mozna pobrac filmik...