AUDI S4 by ARAS200
- quattrobokiem

Tak to wyszlo przy przy Avus 8'' et43 z dystansem 15mm na oponie 225..patrzac na te zdjecie mowie ''male te kola''
Savo' jak ty upchasz te 10j na 265 przod i tyl + dystanse to pozamiatane...czolgista.pl normalnie

Az znalazlem dobra trasine na takie auto...

I sprobuj tylko narzekac

Panowie taka akcja po nowo roczna.
Ori lampy US w naprawde znakomitej kondycji. Narescie mozna powiedziec ze pozbylem sie rozowego koloru kierunku i dostalem full czerwone z bocznym doswietleniem.
I wglowie sie rodzi zeby wyrzucic wszystkie znaczki, starodawna wycieraczke i dodac ori daszek ABT...nie bedzie zbyt zajezdzac tuningiem ??

Ori lampy US w naprawde znakomitej kondycji. Narescie mozna powiedziec ze pozbylem sie rozowego koloru kierunku i dostalem full czerwone z bocznym doswietleniem.
I wglowie sie rodzi zeby wyrzucic wszystkie znaczki, starodawna wycieraczke i dodac ori daszek ABT...nie bedzie zbyt zajezdzac tuningiem ??

Olbrzymie podziekowania dla Savo za zalatwienie i przypilnowanie regeneracji Gwintu KW w PL
Fachowiec zrobil prze cudowna robote. od regenerowane 4 amory, pomalowane sprezyny proszkiem nowe sruby, zwoje, gumy... wszystko jak nowka. Rok produkcji 2001... twarde na prosbe moja...
Jezdzilem na gwincie H&R i Bilstein. I powiem jest pomiedzy
Takze powoli powoli dalsze mody. US Wagon powolnymi krokami

Fachowiec zrobil prze cudowna robote. od regenerowane 4 amory, pomalowane sprezyny proszkiem nowe sruby, zwoje, gumy... wszystko jak nowka. Rok produkcji 2001... twarde na prosbe moja...
Jezdzilem na gwincie H&R i Bilstein. I powiem jest pomiedzy

Takze powoli powoli dalsze mody. US Wagon powolnymi krokami

- pawelosinski83
-
No dokladnie. Autko po zalozeniu gwintu zeszlo nieziemsko nisko. Przykrecone Na 2 sruby w kolach.... Ale Savo wytrzymac nie mogl, I skrecil na Jeep... Bo steskniony chcial zobaczyc jak sie zachowuje auto na gwincie....
Poszla do gory 40mm przod dystans tylko 3mm przez zacisk...
Tyl 30mm do gory dystans 15mm I jest Baja. Tlumik osadzony nizej niz sanki wiec bedzie wkorzac. Na dniach auto bedzie ustawione jak trzeba
Kolejny etap: Zamek US, usuniecie wycieraczki szklanym adapterem, lotka ABT
No i Savo mi ukradl znaczek Audi z tylnej klapy
[ Dodano: 2016-01-13, 21:27 ]
Poszla do gory 40mm przod dystans tylko 3mm przez zacisk...
Tyl 30mm do gory dystans 15mm I jest Baja. Tlumik osadzony nizej niz sanki wiec bedzie wkorzac. Na dniach auto bedzie ustawione jak trzeba

Kolejny etap: Zamek US, usuniecie wycieraczki szklanym adapterem, lotka ABT

No i Savo mi ukradl znaczek Audi z tylnej klapy

[ Dodano: 2016-01-13, 21:27 ]
Od SUPRY nic nie zakladampeacenotwar pisze:Dokładka cupry fajnie by tu siadła. Elegancko by wizualnie obniżyła autko