[ Dodano: 2011-01-08, 22:46 ]
No dobra - niech Wam będzie. Odkładam to gruzińskie wino, bo jeszcze mi coś do głowy strzeli i kupie butlę z holenderskim gazem i dywaniki z tesco
Po Poznaniu już jeździ taki jeden frankensztajn nic ciekawego wręcz masakra. Co Prawda to kombi ze światłami od A6 kombi ale jeden pies jedno i drugie nie ma prawa bytu!!! Zaufaj kolegom :)
Właśnie taki delikatny spojlerek jest ok. Mam od Volvo - tego nowego S60 taki dyskretny, więc pewnie jego się zamontuje, ale trzeba będzie go skrócić na szerokość.
Chociaż może być i akurat...
BKMM pisze:Po Poznaniu już jeździ taki jeden frankensztajn nic ciekawego wręcz masakra. Co Prawda to kombi ze światłami od A6 kombi ale jeden pies jedno i drugie nie ma prawa bytu!!! Zaufaj kolegom :)
Jeżeli Ci chodzi o te białe RS4 B5 przerobione na B7 to raz je widziałem na żywo i faktycznie porażka
BKMM pisze:Po Poznaniu już jeździ taki jeden frankensztajn nic ciekawego wręcz masakra. Co Prawda to kombi ze światłami od A6 kombi ale jeden pies jedno i drugie nie ma prawa bytu!!! Zaufaj kolegom :)
Jeżeli Ci chodzi o te białe RS4 B5 przerobione na B7 to raz je widziałem na żywo i faktycznie porażka
Tak o tego chodzi tylko niby na B6 po liftingu zrobiony ma przód a tył na lampach diodowych od A6 no i tu jest najwiekszy zonk - te lampy od A6 są za wielkie do A4
Najgorsze jest to ze ten ulep to było kiedyś RS4 B5