Mam u siebie heble do roboty. Fabryka wyposazyła moja eske wersja przed liftem w tarcze 245x10 z tylu. Tak było przed litem od 1.6 do S4 Po lifcie jest inny zacisk i tarcza 256x20, tutaj rodzi sie pytanie, czy zaciski i tarcze podejda pod zwrotnice przed liftem?? Trenował juz to ktos?
To jak u mnie ;) Zacisk jak zacisk. Szukaj najlepiej z A6 albo powiedzmy b6/b7 zaciskow pod tarcze wentylowane. Na 99% normalnie pasuje. Ja osobiscie bede polowal ale mam zamiar na dylwalnac 300 mm.
Z S3 nie poluj bo drogie, szukaj z A4/A6 po 2001r gdzie powinienes kupic ponizej 200zł,
lepiej z krótkimi ramionami ponieważ ma się wtedy więcej miejsca na ewentualne adaptery.
Bede moze za tydzien lub 2 napewno w Wa-wie to pozycze Ci tylny wachacz z S4/RS4 99-01 i sobie sprawdzisz.
Oki sytuacja sie trochę rozjasniła. nosb na tył też sie zdecyduje na 300mm, koszt tarcz niewiele wyzszy niz 256. Adaptery do tego jeszcze ale usmiechę sie do SID-a chyba ma:) SID pamiętasz o heblach dla mnie??(z pożyczki zwrotnicy skorzystam;) Nie tylko przód ale tarcze tył tez chyba od ciebie wezme:) Biore sie do poszukiwania zacisków, SID 200zł to za sztuke?? Te z S3 to gośc odda za 400 za pare. Nie warto? Czy podpasują? Nie ukrywam ze mam blisko do Piastowa. Aby wszystko było tip-top to blachy/oslony na tarcze potrzeba, jakieś sugestie??
Z przodu bedzie 345mm, tył 300mm, czy tył nie bedzie za mocny w stosunku do przodu??