RS6 Plus. Rozrząd
RS6 Plus. Rozrząd
Witam.
Szukam dobrego warsztatu we Wrocławiu lub okolicach kto ogarnie Audi RS6+ 2004r.
Chodzi mi o wymianę rozrządu i pełną diagnostykę auta(dmucham na zimne)
Szukam dobrego warsztatu we Wrocławiu lub okolicach kto ogarnie Audi RS6+ 2004r.
Chodzi mi o wymianę rozrządu i pełną diagnostykę auta(dmucham na zimne)
Ponieważ są zdecydowanie lepsi od nich. Osobiście robiłem tylko u Koraszewskiego i ECU. Jeżeli chodzi o VAG'a moim zdaniem mają większe doświadczenie. Jeżeli chodzi o Jetronika, mam z nimi doświadczenie z innym autem ale nie będę o tym pisał tutaj. Pewne jest jedno j nic więcej u nich nie zrobię na pewno.
Dzięki za odpowiedź.mitr pisze:Ponieważ są zdecydowanie lepsi od nich. Osobiście robiłem tylko u Koraszewskiego i ECU. Jeżeli chodzi o VAG'a moim zdaniem mają większe doświadczenie. Jeżeli chodzi o Jetronika, mam z nimi doświadczenie z innym autem ale nie będę o tym pisał tutaj. Pewne jest jedno j nic więcej u nich nie zrobię na pewno.
Chcę oddać auto w dobre ręce tym bardziej że mało kto ogarnie "Ryszarda Szóstego"
I oczywiście po fachowej i dobrej obsłudze auto serwisował bym w jednym warsztacie, więc każda opinia mile widziana.
Dajcie spokój każdy na każdego psy wiesza, nie ma takiego magika na którego nikt by nie narzekał...
znam dwóch gości którym ecuproject spierdolił auta...
gdzieś niestety trzeba zaryzykować...zadzwoń pogadaj najpierw któryś cie może do siebie przekona podejściem do tematu...
ja brałem pod uwage w sumie pięciu stroicieli...wszyscy mieli ogólnie dobre opinie , dobre hamownie i doświadczenie.....ale też na każdego ktoś narzekał.... w tej branży chyba juz tak jest że konkurencja i jeden drugiemu chce dokopać a druga sprawa że w tuningach zawsze komuś coś może nie wyjść i potem jest problem...
mój narazie stoi w jetroniku .zobaczymy co z tego wyjdzie.pozdro
znam dwóch gości którym ecuproject spierdolił auta...
gdzieś niestety trzeba zaryzykować...zadzwoń pogadaj najpierw któryś cie może do siebie przekona podejściem do tematu...
ja brałem pod uwage w sumie pięciu stroicieli...wszyscy mieli ogólnie dobre opinie , dobre hamownie i doświadczenie.....ale też na każdego ktoś narzekał.... w tej branży chyba juz tak jest że konkurencja i jeden drugiemu chce dokopać a druga sprawa że w tuningach zawsze komuś coś może nie wyjść i potem jest problem...
mój narazie stoi w jetroniku .zobaczymy co z tego wyjdzie.pozdro