ARAS200, ty już zaoszczędziłeś na hybrydach zamiast wsadzić rs4 i bedziesz musial zmieniać je czesciej niż olej :D czasami jak sie zaoszczedzi to wychodzi drożej .
Czekamy na jakies sensowne info i wykres
Rydel pisze:Ale sie przypierdalasz Aras. Zasmuce cie ale nie zaluje ze wydalem hajs na wagnery do S4 i raczej nie zmienie zdania.
Od rs4 nie pasuja bo te sa juz wpasowane na styk i tez bylo duzo ciecia pasa i blotnikow.
Gratuluje Wagnera
[ Dodano: 2015-11-01, 21:38 ]
siwydh pisze:ARAS200, ty już zaoszczędziłeś na hybrydach zamiast wsadzić rs4 i bedziesz musial zmieniać je czesciej niż olej :D czasami jak sie zaoszczedzi to wychodzi drożej .
Czekamy na jakies sensowne info i wykres
Nie zaosxczedzilem Bo ceny jak rs6 regerowanej w PL...wiec wiem co zakladalem😊 I wiesz co? Auto cenzura lata Na Nich ostro... I kogo przewiozlem to mowi ze pieknie zapie.
.... A oleju juz nie wymieniam,Bo wole jednak Na starym jezdzic hehe zreszta po 5 latach stwierdzam,ze trzeba bylo isc w nowe😊
początkowe testy icków wagner - kilka przeciągnięć na czwartym biegu od poniżej 2 tys. obrotów do odcinki i temperatura w dolocie nie przekroczyła 41 stopni już po programie i wymianie wtrysków i pompy paliwa. Auto jeździ świetnie i powtarzalność przyspieszeń jest idealna. Niedługo samochód idzie na hamownie.
Rydel pisze:początkowe testy icków wagner - kilka przeciągnięć na czwartym biegu od poniżej 2 tys. obrotów do odcinki i temperatura w dolocie nie przekroczyła 41 stopni już po programie i wymianie wtrysków i pompy paliwa. Auto jeździ świetnie i powtarzalność przyspieszeń jest idealna. Niedługo samochód idzie na hamownie.
Będę apdejtował
Pogoda w okolicach 10c? 41stopnie w dolocie to super wynik😂😂😂
jak tylko otworzy sie przepustnica to temperatura spada do 20-kilku stopni. Z checia zobacze jak to latem bedzie wygladalo. Pol godziny upalania do odcinki i zero zmian w przyspieszeniu.
Rydel pisze:jak tylko otworzy sie przepustnica to temperatura spada do 20-kilku stopni. Z checia zobacze jak to latem bedzie wygladalo. Pol godziny upalania do odcinki i zero zmian w przyspieszeniu.
Pol godziny upalan do odcinki, to bym chyba silnik usmazyl
mały update - samochód stoi teraz na felgach ATS DTC. Ma robione trochę pierdół we wnętrzu, jakieś rzeczy, które po 16 latach się zużyły. Ciągle nie byłem na hamowni z nowym sprzętem, a teraz kiedy mam czas to akurat jest zamknięta na tydzień. Możliwe, że jakoś niedługo zajmę się lakierem samochodu, ale nie spieszy mi się, bo nie wiem czy chce inwestować w ten samochód, bo może będzie jakaś zmiana.