Tak czy siak plecak z kosmetykami powiekszyl sie wlasnie o nowe buteleczki... zamowione.. czekam i zobaczymy efekty...
S4 By Jachyr
- IreK_PV808
Działajcie, dziełajcie...
czasu sporo potrzebne ale efekty jak wiadac. Jutro rano zchodze i dzialam plastiki moze cos uda mi sie cyknac z foto:)
[ Dodano: 2015-06-29, 22:52 ]
Ogarniete i Natural zrobił robote nieziemska.. Nie mam foto bo raklo czasu ale na spocie bedzie mozna zerkanc
tylko wycoeraczki chyba nie pgarne do spotu juz z braku czasu
[ Dodano: 2015-08-15, 16:56 ]
Dziś Esa dostała mały detal:

[ Dodano: 2015-06-29, 22:52 ]
Ogarniete i Natural zrobił robote nieziemska.. Nie mam foto bo raklo czasu ale na spocie bedzie mozna zerkanc
[ Dodano: 2015-08-15, 16:56 ]
Dziś Esa dostała mały detal:

Ostatnio zmieniony 2016-04-06, 21:04 przez Jachyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Ostatnio zmieniony 2016-04-06, 21:10 przez Jachyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Papopl nie dopisalem. Kupilem szkielko czarne wiec sie idelanie zgralo.Pasi pisze:zacna dupcia, chociaż nie wiem czy bym nie pokombinował z kolorem daszku, np taki jak ma dokładka zderzaka ;) masywniej by wyglądało.( tak jestem wrogiem srebrnego koloru)
Pasi przewin watek troche dotylu widac jak daszek wyglada w perspektywie calego auta. Mi osobiscie odpowiada bo sie git komponuje z calym autem ma byc prawie ori w wygladzie a kto sie zna ten bedzie wiedzial o co kaman. Przednia lotka od Cupry jest oklejona folia carbon tak jak na tylnym zderzaku czarny dol, widac na zdjeciach na poprzednich stronach. Tak juz zostaje z zewnatrz i srodek. Teraz tylko mechanika
Ostatnio zmieniony 2016-05-09, 12:19 przez Jachyr, łącznie zmieniany 1 raz.
-
grzesiek1985