Strojenie 2.7TT
Daj znac jak bedziesz mial wyniki.Lukas1976 pisze:Auto trafiło dzisiaj do Darona, zobaczymy co z tego wyniknie:)
Wywalone katy i prekaty, coolery chinole, wtryski 350, hybrydy od Sida,
Wyjściowo ładowanie ma być ustawione na 1.1 bara.
....a i jeszcze oczywiście "sportowy wkład filtra powietrza"....:)
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Nie... Mowa o zwykłych
[ Dodano: 2015-08-24, 13:35 ]
Mam słabą pompę paliwa więc jeszcze mnie czeka powtórka z rozrywki,
na obecną chwilę soft jest podobno super bezpieczny afr 11,8
strojone przez Darona na hamowni drogowej, paliwo 95
342km i 475nm
auto fajnie hula w niskim i średnim zakresie obrotów, baaardzo szybka reakcja na gaz ale brakuje kropki nad i czyli moment mógłby dla mnie zostać ale kuni to by się trochę przydało.
[ Dodano: 2015-08-24, 13:35 ]
Mam słabą pompę paliwa więc jeszcze mnie czeka powtórka z rozrywki,
na obecną chwilę soft jest podobno super bezpieczny afr 11,8
strojone przez Darona na hamowni drogowej, paliwo 95
342km i 475nm
auto fajnie hula w niskim i średnim zakresie obrotów, baaardzo szybka reakcja na gaz ale brakuje kropki nad i czyli moment mógłby dla mnie zostać ale kuni to by się trochę przydało.
eska jedzie momentem nie koniami - jak na poczynione modyfikacje masz 20KM więcej jak seria (po sofcie) i podobny niuton tak że przerażony jestem wynikiem 
jeżeli rzeczywiście pompa jest problemem to ją zmień ale jak nie będzie chociaż 370/500 to jak dla mnie gra nie warta świeczki

jeżeli rzeczywiście pompa jest problemem to ją zmień ale jak nie będzie chociaż 370/500 to jak dla mnie gra nie warta świeczki
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
a czemu mam kupować diesla jak nie lubię?
W strojeniu na 95 nie do końca chodzi o kasę, a raczej o łatwość eksploatacji.
Poprostu jadę na stację leję paliwo i jadę dalej, a nie przeżywam czy dobre zatankowałem, czy mi przyspieszył w 4,5 czy jednak słabe paliwo i w 4,6? A może cofa zapłon i jechać rozcieńczyć wipałerem?
Poprostu mogę to mieć zupełnie w dupie.
Aras niepotrzebnie napinasz się na złośliwości.
W strojeniu na 95 nie do końca chodzi o kasę, a raczej o łatwość eksploatacji.
Poprostu jadę na stację leję paliwo i jadę dalej, a nie przeżywam czy dobre zatankowałem, czy mi przyspieszył w 4,5 czy jednak słabe paliwo i w 4,6? A może cofa zapłon i jechać rozcieńczyć wipałerem?
Poprostu mogę to mieć zupełnie w dupie.
Aras niepotrzebnie napinasz się na złośliwości.