S4 By PAPOL STAGE III +2.9l 602 km 745 nm
Siema... auto wystrojone... niestety bez hamowni...  nie mialem juz sil .... jezdzi fajnie... ale nie wiem ile moze byc...  
Co do dymku... paliwo dawka byla przelana... bo nie byl zestrojony.... po wagnerach i wydechu auto nie jechalo ... strojenie i wtryski 525 teraz idzie suuuper i bardzo dynamicznie... moooze w czwartek podjade do wrocka na rolki ... zobacze...

Co do dymku... paliwo dawka byla przelana... bo nie byl zestrojony.... po wagnerach i wydechu auto nie jechalo ... strojenie i wtryski 525 teraz idzie suuuper i bardzo dynamicznie... moooze w czwartek podjade do wrocka na rolki ... zobacze...
U mnie prawie w czerwonym polu kwitnie 1.24 Bara panie👍Papol pisze:Nie uda sie tym razem...luk448 pisze:A kiedy w Wawie bedziesz?
[ Dodano: 2015-08-18, 19:37 ]
Co moge dodac to to ze przy prawie 7 tys obr bylo 1.15 bara a tak caly czas trzymaly 1.20 bar
Z mila checia bym chcial zobaczyc jak sie twoja odbija... Mozesz do Irlandi jechac przez Londyn👍
No to pad ego boosta tam masz... Krzysiek zastanawial sie czy go nie uciac lekko bo nie wiadomo tak naprawde ile te hybrydy moga wytrzymac... a ja jak sie da to posmigam na nich ... bo juz wena konczy mi sie na auto.... za duzo innych spraw ... w koncu niech to zacznie jezdzic bo jak narazie to tylko cos sie dlubie... 
[ Dodano: 2015-08-18, 23:30 ]
Jutro zadzwonie... mi tam obojetne na tym etapie ... ale jak beda mieli czas to moge podjechac na rolki...

Jutro zadzwonie... mi tam obojetne na tym etapie ... ale jak beda mieli czas to moge podjechac na rolki...
No niestety z tymi autami tak juz jest Papol... To ma 15lat okres swietnosci zakonczony👍Papol pisze:No to pad ego boosta tam masz... Krzysiek zastanawial sie czy go nie uciac lekko bo nie wiadomo tak naprawde ile te hybrydy moga wytrzymac... a ja jak sie da to posmigam na nich ... bo juz wena konczy mi sie na auto.... za duzo innych spraw ... w koncu niech to zacznie jezdzic bo jak narazie to tylko cos sie dlubie...
Ale szkoda ze nie bylo mapy z rolka...bym wiedzial co za bonus dostales po Wagnerach...
Ja jak bylem w Mrc Tuning pierwszy raz to auto cisneli z dobre 2-3 godziny...az plakac mi sie chcialo😵
- marecek1522