Papol pisze:Wiem ze skrzynia to blokada tego auta... hybrydy ... aw moze podpowie..
Skrzynia byla robiona i ponoc wzmocniona ma teraz wytrzymać 600KM i 800Nm...
Nad manualem kiedys myslalem ale dalej nikt oficjalnie nie ogarnia elektroniki bo takim swapie pozatym szkoda mi az tak plusa przerabiac....
Czeka mnie jednak remont albo wymiana silnika bo płyn dalej spierdziela i nie ma innej opcji jak go wyjac rozebrac i powymieniac co trzeba...
Same ceny czesci wyjdą tyle co drugi BRV z plusa...mam teraz troche dylemat czy go robic czy moze odrazu wsadzic drugi z relatywnie nieduzym przebiegiem...
A jak wszystko bedzie porozbierane to korci przy okazji troche zmodzić.. Moje K04 byly robione jakies.10 tys.km temu wiec niby szkoda je teraz hybrydzić ale wiem ze jak teraz ich przy okazji nie zrobie to juz tak pewnie zostanie...
Mam wprawdzie fmic Nissensa i wydech kwasiaka 2x3 cale ale naiwnie byloby sie spodziewac 6" z przodu

Jesli kolektorow wydechowych nie.da.sie ugryzc w zaden sposob to co jeszcze.moznaby zmienic zeby uzyskac lepszy.wynik? Wtryski, pompa..?
Czy jebnąć te mody i zostawic go tak jak jest.... ?
Chociaz seria to w sumie nie na tym forum
A jak juz patrze na wasze mody 2,7bit na 550-600 to juz wogole nie ogarniam czemu z wiekszego silnika ciezko cokolwiek wykrecic...