P.S. jak na 2002 rok to było naprawdę szybkie kombi.
S6 C5 Automat na manual
Irek chłopie żebyś Ty nas mógł urazić takimi totalnie bzdurnymi tekstami to by musiało naprawdę bardzo dużo wachy wypłynąć z dystrybutora...
Szupryk i nie zgodzę się z Tobą bo to jest poniżej wszelkiego poziomu
Szupryk i nie zgodzę się z Tobą bo to jest poniżej wszelkiego poziomu
IreK_PV808 pisze: (...) Chyba ,że mnie wkur*** to specjalnie dla was zmienię priorytety i zmienię 340 na 600+. (...)
Masta_J
`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN
`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN
- IreK_PV808
Ale co jest bzdurą ,że 450KM nie jest szybkie? Chcecie powiedzieć ,że jest?Masta_J pisze:Irek chłopie żebyś Ty nas mógł urazić takimi totalnie bzdurnymi tekstami to by musiało naprawdę bardzo dużo wachy wypłynąć z dystrybutora...
Szupryk i nie zgodzę się z Tobą bo to jest poniżej wszelkiego poziomu![]()
IreK_PV808 pisze: (...) Chyba ,że mnie wkur*** to specjalnie dla was zmienię priorytety i zmienię 340 na 600+. (...)
Ja tu widze inny problem
Nie każdy umie jeździć RSem. Dla niektórych i automat jest zbyt skomplikowany.
Czytając to czekałem na jakąś konstruktywną riposte dlaczego seryjny RS6 jest "nieszybki". Ale niestety nie doczekałem się nawet wskazania godnego konkurenta z tamtego okresu...że niby M5, AMG czy Jag R?
Czytając to czekałem na jakąś konstruktywną riposte dlaczego seryjny RS6 jest "nieszybki". Ale niestety nie doczekałem się nawet wskazania godnego konkurenta z tamtego okresu...że niby M5, AMG czy Jag R?
-
ShineMaster-pl
- Kontakt:
Jako ciekawostka, wracając do tematu RS6 C5 manual, to MTM w 2004 roku wypuściło wersję Clubsport. Takie niecywilizowane kombi z jakąś półklatką albo wieszakiem na garnitury (jak zwał tak zwał) i własnie z manualem.
https://www.youtube.com/watch?v=mhFoJIGvNME
Ciekaw jestem jak bardzo się różniło od zwykłej RS6 :)
https://www.youtube.com/watch?v=mhFoJIGvNME
Ciekaw jestem jak bardzo się różniło od zwykłej RS6 :)
- IreK_PV808
Wróciłem nareszcie :) Mam nadzieje ,że dalej będzie się coś działo w temacie.
Ja może się też niedokładnie/źle wyraziłem, oczywiście 600KM jest szybkie ale do normalnych aut bo w świecie szybkich już nie .
Panowie powiedzcie mi co oznacza dla Was szybki samochodzik? Bo może mamy inną klasyfikację i stąd nasze różnice zdań? Dla mnie szybkie autko to takie które robi niskie 3s 0-100 . Zamiast przekomarzać się ze mną to proponuje zapytać co sądzi nasz kolega szymeniu, o szybkich samochodach i jakie to są. On Wam powie to samo co ja.
[ Dodano: 2015-08-03, 09:10 ]
Właśnie słuchałem ale niestety jak widzę na tym forum już nie i dlatego zatrzymali się w czasach gdy RS6 było szybki. 4.9 0-100 to jest dla kogoś szybko to chyba mało widział albo się boi.
Ja może się też niedokładnie/źle wyraziłem, oczywiście 600KM jest szybkie ale do normalnych aut bo w świecie szybkich już nie .
Panowie powiedzcie mi co oznacza dla Was szybki samochodzik? Bo może mamy inną klasyfikację i stąd nasze różnice zdań? Dla mnie szybkie autko to takie które robi niskie 3s 0-100 . Zamiast przekomarzać się ze mną to proponuje zapytać co sądzi nasz kolega szymeniu, o szybkich samochodach i jakie to są. On Wam powie to samo co ja.
[ Dodano: 2015-08-03, 09:10 ]
Arti pisze:Ja przyznam szczerze ze tez nie ogarniam stopnia twojego pojebania......IreK_PV808 pisze:
Poziom 6 latka to może u Ciebie bo nie znasz poziomu mojego pojebania na punkcie KM:
Mowisz że jeżdzisz S6 bo RS6 jest za wolne ??![]()
![]()
![]()
A mówili w telewizji że dopalacze to zło ......
.....powinieneś był posłuchać![]()
![]()
Właśnie słuchałem ale niestety jak widzę na tym forum już nie i dlatego zatrzymali się w czasach gdy RS6 było szybki. 4.9 0-100 to jest dla kogoś szybko to chyba mało widział albo się boi.
Dajcie sobie już z nim spokój, idąc jego tokiem rozumowania to szybka jest Tesla P85D bo wycina do setki np. Aventadora - co z tego, że powyżej tego już mało co jedzie...
https://www.youtube.com/watch?v=0e-jquwHKtI
https://www.youtube.com/watch?v=0e-jquwHKtI
Masta_J
`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN
`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN