Nakładki i spoiler będzie przykręcany :) pomiędzy lakier a body będzie dana uszczelka aby nie rysowało lakieru i nie zbierał się uciążliwy brud :) powoli zaczynamy składanie, do poniedziałku mam mieć polakierowane wszystkie graty więc wtedy będzie ogień :) Czas operacyjny - konieć czerwca.
kania_910 pisze:Niestety 3-5 lipca jestem na Vag Event pod Poznaniem
Pod Jarocinem! A dostałeś się w ogóle? Jeśli tak to ciekawe że pół Polski trzeba będzie przejechać, żeby pierwszy raz zobaczyć wydumkę ze swojego regionu
[ Dodano: 2015-06-30, 23:37 ]
Auto nabiera kształtów coraz bardziej, dzisiaj poskładałem tył, zderzak na miejscu, lotka i poszerzenia przyłożone wstępnie, koła oraz gwint na tył już siedzi, stałem pół godziny przy aucie i morda mi się sama cieszyła :)
Nie wyrobiłem się ze złożeniem, walka trwa nadal, spasowanie wszystkiego trochę trwa a wolę to zrobić na spokojnie bez baboli. Ostatnio był pierwszy wyjazd na kołach z garażu i pierwszy problem.. Próg z garażu ma wysokość 3cm i.... lekko zawisłem :D w weekend wymieniałem uszczelki pokryw, cewki i ogólnie poogarniałem tematy mechaniczne z grubsza. Myślę, że w tym tygodniu będzie poskładana, pojadę na geometrię i zamknę temat nadwozia. Pozostanie pranie wnętrza bo Szwajcar kopcił jak stara lokomotywa i ogar skór :)