S4 By Jachyr
					Ostatnio zmieniony 2016-05-09, 12:14 przez Jachyr, łącznie zmieniany 1 raz.

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

Znalazłem w końcu chwile i przysiadłem do auta... Efekt Baardzo mega(dzięki architekt za polecenie kosmetyków).
Zeszły 4 godziny na sam przód... więc jest co robić... Przód pół na pół:

i na gotowo:

Podłokietnik:

Kierownica:

Fotel kierowcy:

Ogółem po wyschnięciu wszystko jest matowe i pachnie ładnie skórą. Jutro biorę się za tył będzie mniej pracy bo prawie nie używany. No i za wszystkie plastiki Natural-em. A w weekend wyleci wycieraczka. Roboty duuzo ale warto jak ktoś się jeszcze zastanawia. pozdrowki

Zeszły 4 godziny na sam przód... więc jest co robić... Przód pół na pół:

i na gotowo:

Podłokietnik:

Kierownica:

Fotel kierowcy:

Ogółem po wyschnięciu wszystko jest matowe i pachnie ładnie skórą. Jutro biorę się za tył będzie mniej pracy bo prawie nie używany. No i za wszystkie plastiki Natural-em. A w weekend wyleci wycieraczka. Roboty duuzo ale warto jak ktoś się jeszcze zastanawia. pozdrowki
					Ostatnio zmieniony 2016-04-06, 20:58 przez Jachyr, łącznie zmieniany 1 raz.

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

- 
				grzesiek1985
GLIPTONE ZESTAW GT12, GT11 DO ZADBANEJ SKÓRY i POORBOYS WORLD NATURAL LOOK 964ML - EFEKT SATYNY a zamawiałem tu http://showcarshine.pl/Warowny pisze:daj namiar co to za środek do skóry i gdzie kupić
Pozdrawiam

- IreK_PV808
Pany czytajcie tez posty nie same obrazkiPapol pisze:Dobra do skory juz w koszyku a co do plastikow ???
 u góry na 1 zdjeciu sa wszystkie kosmetyki ktore kupilem. A zaraz pod chyba druga odpwiedzią po zrobieniu dokladne nazwy. Pozdrowki
  u góry na 1 zdjeciu sa wszystkie kosmetyki ktore kupilem. A zaraz pod chyba druga odpwiedzią po zrobieniu dokladne nazwy. PozdrowkiJeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...