Nowe OEM downpipes
Zderzaka z tyłu nie trzeba podciąć pod większe końcówki czasem?
W temacie ADIego przewinął się taki wątek stąd moje pytanie...

W temacie ADIego przewinął się taki wątek stąd moje pytanie...
ADI pisze:lotdin pisze:koncowki z rs4, zderzak trzeba bylo przyciacADI pisze:końcowy tłumik z rs? powiekszałes dziure w zderzaku ?
					Ostatnio zmieniony 2015-06-17, 08:55 przez mlodybmx, łącznie zmieniany 1 raz.

Ze jak ??? hehebuba pisze:Trzeba belke ciac i slizgi przestawic

'
 'Tak od siebie powiem...Uwalniaj tlumik na jak najlepszym przelocie...jak masz mozliwosc wieksza srednica wszystkiego...niedosc ze lepiej bedzie gadac, to nie bedziesz wracac do kwesti tlumika:) Ja mam 3'' downpipe bez katow 2.5'' i tylko Milltek koncowy... gada ze az na ssaniu rano sasiadow budze...

i tak maja wlasnie wiedziec, jak chodzi stare poczciwe V6 z dodatkiem Biturbo
  i tak maja wlasnie wiedziec, jak chodzi stare poczciwe V6 z dodatkiem BiturboJak chcesz Na trasy to kupuj dobrego diesla! V6 biturbo to zabawka! Pali Ile wlejesz😊RooS pisze:potwierdzam i przyłączam się do tego typu działania :D choć na trasy to to się nie nadaje...ARAS200 pisze:... gada ze az na ssaniu rano sasiadow budze...

i tak maja wlasnie wiedziec, jak chodzi stare poczciwe V6 z dodatkiem Biturbo
Jeżeli chodzi o kompletny wydech RS4 do S4 to końcówki są niżej niż w S4 i są za szerokie dla zderzaka S4 - nie wejdą bez cięcia. Druga sprawa to to, że jeżeli założysz kompletny wydech od RS4 + DP bez katów (jakiekolwiek S4 czy RS4), to środkowy tłumik będzie wydawał nie miłosierne charczenie przy wyższych obrotach. Nie spodoba Ci się to na bank. Brzmi jak być miał dziurę w tłumiku i blacha trzepotała na wietrze  . Musisz przerobić wydech i zamiast środkowego wstawić rurkę albo inny tłumik.
 . Musisz przerobić wydech i zamiast środkowego wstawić rurkę albo inny tłumik.

. Musisz przerobić wydech i zamiast środkowego wstawić rurkę albo inny tłumik.
 . Musisz przerobić wydech i zamiast środkowego wstawić rurkę albo inny tłumik.- quattrobokiem
Napisałem Ci jak jest. Mam DP chinole i miałem cały wydech RS, ale wymieniłem środkowy ze względu na opisany efekt. Efekt jest potwierdzony na 100% u każdego kto zakładał taki wydech. A DP czy chinole czy ori S/RS, jak puste, to bez różnicy.quattrobokiem pisze:Gdzie kucharek szesc tam nie
Ma co jesc! Moglby ktos napisac konkretnie jak to jest z tym kompletnym wydechem od rs4 z dp...jak to pasuje pod s4. Bo co pist to inna odpowiedz
buba pochwal się jaki wydech masz teraz? u kogo robiłeś tłumiki? masz jakiś filmik jak to teraz gada?buba pisze:U mnie 6 kombinacja wydechu zaczela pracowac tak jak powinna. Ori, chinole, kombinacje na maxa. Jedyne rozwiazanie to zrobienie dobrych nowych tlumikow. Reszta nie nadaje sie do uzytkowania