P.S
Niedlugo rowniez bede chcial zrobic u siebie body , Marecki kogo mozesz polecic do takiej roboty w tym zeby auto cale pomalowac tak jak sie nalezy . Interesuje mnie tylko porzadne podejscie do tematu . Jesli wygodniej mozesz napisac na priv .
Pozdr
No takie body wygląda fajnie... teraz
Tylko za kilka lat będzie to wioska i lypa Bo jakby teraz odbierać Quattro czy RS2 z dziwnym i nieoryginalnym body...
Lancia Fulvia Coupe
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7
wujek 2pac pisze:No takie body wygląda fajnie... teraz
Tylko za kilka lat będzie to wioska i lypa Bo jakby teraz odbierać Quattro czy RS2 z dziwnym i nieoryginalnym body...
hmmm RS2 możesz odebrać teraz z wymyślonym body przez tunera, RS2 były w avancie i kilka w sedanie ale body u niego to tylko zderzaki i tyle !
S4 B5 możesz odebrać z oryginalnym RS4 body a tutaj masz oprócz zderzaków drzwi, błotniki, progi ...
gdyby to był avant S4 przerobiony na RS4 to się zgodzę z Tobą
ale sedan to się nie zgodzę bo za kilka lat sedan dalej nie będzie miał konkurencji w oryginale ha ha
Panowie każdy chwali to co ma i wydaje kasę na to co mu się podoba, jednym się to spodobało innym nie, za tą kasę co wlozylem w to Limo miałbym piękne A5 a nawet rs4b7 ale nie chciałem żeby ktoś mówił na ulicy ze mój kumpel czy stary ma taki sam samochód, lubię się wyróżniać i Lubie budę b5 stąd też pomysł na limo.
myśle ze po wakacjach A4 pójdzie pod młotek . kupiłem teraz nowy gwint kolektor ssący customowy z trąbkami większy ic i podstroje ją +- 450 500km tak że napewno taniej jak 20 nie oddam , pozdr