HOKUS POKUS Detailing
Architekt co polecasz do plastików w środku?? Chodzi mi głównie o to aby dostały głębi koloru. nie sa nigdzie porysowane tylko UV już zdziałało swoje. Do skór odświeżenia wziąłem GLIPTONE GT12, GT11 mam nadzieje ze spełni swoja role. z góry dzięki
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
-
Aut sporo, pracy przy nich jeszcze więcej. Na dobrą sprawę gdybyśmy chcieli udokumentować wszystkie etapy prac i metamorfozy musielibyśmy mieć fotografa na etacie...
Stąd nie wszystko jest na relacjach, nie wszystkie samochody są pokazywane. Niestety czasem brakuje uwydatnienia efektu końcowego w postaci zdjęć w plenerze.
Będę próbował to wynagrodzić sesjami skończonych aut, czasem w późniejszym terminie.
Tyle słowem wstępu i wyjaśnienia. Tym razem Audi A4 B8 Black. Jak to czarny lakier wymagał od nas sporo pracy, miejscami był głęboko porysowany i niefachowo zaprawkowany - zaprawki wymywała IPA....
Po pełnej możliwej korekcie lakier zabezpieczony powłoką kwarcową. Miłego oglądania:

Stąd nie wszystko jest na relacjach, nie wszystkie samochody są pokazywane. Niestety czasem brakuje uwydatnienia efektu końcowego w postaci zdjęć w plenerze.
Będę próbował to wynagrodzić sesjami skończonych aut, czasem w późniejszym terminie.
Tyle słowem wstępu i wyjaśnienia. Tym razem Audi A4 B8 Black. Jak to czarny lakier wymagał od nas sporo pracy, miejscami był głęboko porysowany i niefachowo zaprawkowany - zaprawki wymywała IPA....
Po pełnej możliwej korekcie lakier zabezpieczony powłoką kwarcową. Miłego oglądania:

-
- Kontakt: