Zrob tak jak w a5 zeby wychodzila na calej szerokosci klapy a nie kawalek z niej. plaska i prosta jak bryla b5. Jak bedzie ladnie wykonane bedzie ok, to z filmiku mi srednio wizualnie podchodzi
Nosb na filmie jest właśnie lipa tak jak mówisz bo lotka jest na pół klapy... kupiłem już klape z lotką od a7 bo od A5 nie ma ani jednej :P i coś będe modził jak wróce ma być jak ori w a5 czy a7 :) na całej długości klapy :P i wtedy będzie szkło :P
z a5 sie ladnie rozchodza bo kazdy doklada do seryjnej. W a7 czy tt zaden rarytas wiec masz od cholery. ale mechanizm to w sumie to samo. pracy sporo. Jak dobrze wykonasz efekt bedzie w cipe .
nie ma gotowców a te które są i nazywają się "gotowcami" nie pozwolą Ci założyć kratek, halogenów i czasami spryskiwaczy (mowa o S4 bo w RS4 jest jeszcze gorzej)
Idealnie wyspawane orurowanie wymaga przespawania dolnych rur IC pod kątem 30-45' by nie wchodziły w zderzak rury
hehe jak ukończe będzie petarda całe szczęście zostało mi tylko malowanie i składanie :P ale wierz mi że trzeba mnóstwo kasy i cierpliwości żeby zrobić takie body a jak już robić to grubo ,, wszystko pełny tłuszcz :P heh pozdr
[ Dodano: 2015-06-01, 00:54 ]
Panowie co myślicie o takiej klapie Usa czy zostawić Europe . pozdr