O kruca fiks... A kogo to kontoAdmin RS pisze:Twoją Esa krąży po internetachhttps://www.facebook.com/24215997927109 ... =1&theater
 i w dodatku mega stara fota...
O kruca fiks... A kogo to kontoAdmin RS pisze:Twoją Esa krąży po internetachhttps://www.facebook.com/24215997927109 ... =1&theater
 Pierwszy przejazd na suchym z Nissanem 350z lekko dłubniętym w okolice 360km na mecie byłem pól długości przed nim. Drugi celika okolice 300km ale ośka i było już lekko mokro i Ostatni Z nowym Leonem Cuprą R baaardzo mokro było... więc nie ma się czym szczycić ale frajda mega jak na 1 raz
  Pierwszy przejazd na suchym z Nissanem 350z lekko dłubniętym w okolice 360km na mecie byłem pól długości przed nim. Drugi celika okolice 300km ale ośka i było już lekko mokro i Ostatni Z nowym Leonem Cuprą R baaardzo mokro było... więc nie ma się czym szczycić ale frajda mega jak na 1 raz  Muszę pozbierać jakieś zdjęcia i filmy to zapodam. Na szyko 1:
  Muszę pozbierać jakieś zdjęcia i filmy to zapodam. Na szyko 1:
Jachyr pisze:Majówkowa niedziela udana 1 w życiu moje i Esy próby na 1/8. Tor Zolder, Wszystko fajnie niby miało być klasami a i tak puszczali jak szło tylko mocą dobierali mniej więcej... 3 przejazdy i 3 razy 1 na mecie wiec fajniePierwszy przejazd na suchym z Nissanem 350z lekko dłubniętym w okolice 360km na mecie byłem pól długości przed nim. Drugi celika okolice 300km ale ośka i było już lekko mokro i Ostatni Z nowym Leonem Cuprą R baaardzo mokro było... więc nie ma się czym szczycić ale frajda mega jak na 1 raz
Muszę pozbierać jakieś zdjęcia i filmy to zapodam. Na szyko 1:
wiem co czujesztez bylem nie dawno pierwszy raz :) na 8 run 2dostalem :) sie trafilo...ale przezycie fajne i trza wiecej
 Następnego razu już wiem że nie odpuszczę też tylko w pierwszej kolejności trzeba powsadzać wszystkie graty które czekają to będzie można ,,pewniej" jechać:)
  Następnego razu już wiem że nie odpuszczę też tylko w pierwszej kolejności trzeba powsadzać wszystkie graty które czekają to będzie można ,,pewniej" jechać:) Ogarnięty szklarz zrobi to za parę PLNówPapol pisze:pare eurakow koszguje na ebay

Nie no bez jaj to ma też wygladać dlatego zapytałem... Mozna i by czarna izolacyjna na upartego ale nie o to chodzi..SID pisze:U mnie co druga S4 RS4 z CH nie ma tej wycieraczki, widac modne to u nich
Gumowym korkiem zaslepiaja otwor