ARAS200 pisze:Moje hybrydy pompowaly 1.3 Bara po mapie MRC tuning UK 383bhp
Pekl standardowy kolektor wydechowy po 1300km !!! Goraco !
Silnik Na zewnatrz,wglad w turbiny,zalozenie kolektora wydechowego (polerowane kanaly) I zalozenie 3" calowy downpipe bez katow 2,5" dala...
Automatycznie bucha 1,4 Bara spada do 1,1 Bara...nie bylem jeszcze Na hamowni! Niewiem Ile jest teraz. Ale czuje ogromna roznice miedzy tym co bylo a jest.
Czy dobrze przeczytałem ,ze polerowałeś seryjny kolektor wydechowy ? Przecież to szmelc jest... Jego budowa jest z dupy i w tym gówienku nie ma co grzebać tylko trzeba wstawiać prawdziwe męskie kolektory z odpowiednim przepływem które nie będą hamowały spalin a przy tym grzały się jak głupie Wskazówka.. potnij popękany kolektor na kawałki a potem zmierz wyjscie spalin z głowicy i to co masz w ORI kolektorze wewnątrz
Niewiem...tak mi bylo powiedziane ze spaliny beda mialy lepszy przeplyw...
A oto dzisiejszy wynik 29.04.2015 ,poprawka mapy w Mrctuning...Pacjent K03...
Lunch control, antilag
[ Dodano: 2015-04-29, 18:15 ]
nastepny manewr jak bedzie wszystko na tip top.. glowy 2,8 lub 2,4 i Apr bi pipe, methanol
SID pisze:o matko , 409ps na K03 !
strach tym jechać w trasę
poza tym wynik mega
Przepaluje auto w czerwcu przez Belmundow...jak padnie...to zostawie u Ciebie Na remont👍
Szkoda tylko ze tego niuta okragle 600nm nie ma... A tak strzela dobrze
iceman pisze:Pięknie wyszło , musze przebić Twój wynik bo nie będzie prestiżu
Dawaj dawaj to bedzie ciekawiej 😊 K03 Hybrids
Dzis pozwolilem sobie po upalac autko,tu I tam... Cisnie w fotel ale dalej jakis nie dosyt😊 nogi z gazu nie sciagalem...pop pop I wio dalej...antilag dziala 😊 lunch control ustawiony w okolicach 4tys przeraza...strzela ogniem I wypuszcza czarne dymy! Masakra
Dzis pozwolilem sobie po upalac autko,tu I tam... Cisnie w fotel ale dalej jakis nie dosyt😊 nogi z gazu nie sciagalem...pop pop I wio dalej...antilag dziala 😊 lunch control ustawiony w okolicach 4tys przeraza...strzela ogniem I wypuszcza czarne dymy! Masakra
Daj znac (tylko szczerze) jak bedziesz robil glowice
Daj znac (tylko szczerze) jak bedziesz robil glowice
To znaczy co masz Buba Na mysli??? Wlasnie poszukuje glowic plug&play z napinaczami I lancuszkami
Dla mnie bajer ten ma sena tylko dla aut rajdowych i dla wiekszych sprezarek. Wielu naszych klientow zrezygnowalo z FS i LC ze stopniowaniem zapłonu, po unfalu spręzarek. Sprezarki rozpadaja sie w zaskakujacym tempie