Mam sprawę jest ktoś z mazowieckiego (Warszawa,Płock...) kto mógłby mi pokazać RS4 b5. Pogadać, pokazać co i jak itd bo jestem bliski kupna i zastanawiam się jak co powinno wygladac
Uuu Panie u Nas na spotach na ta chwile nikt rsem nie gania.Kiedys Norbi wpadal ale Ryszarda IV sprzedal niestety.Moze zapytaj na forum a chlopaki pewnie rozwiaja Twoje watpliwosci i odpowiedza na nurtujace pytania.
Niedługo będę oglądał w celu zakupu i zależy mi o sprawdzeniu w praktyce jak co działa (praca skrzyni czy dźwięki z silnik, wygląd wnętrza a przebieg) Co do teoretyki będę męczył w poniedziałek SIDa
Propo spotow... jedzie ktos na rajd do mokolajek ... lipiec .. poczatkiem... WRC sama czolowka... blisko wwa dlatego posze tutaj... bede tam w piatek 3ci lipca...
Ja będe jak jak prawie co roku, jakby było sporo osób z forum na Rajdzie to mógłbym jakiegoś małego spota zorganizować bo mam na mazurach domek 35 km od mikołajek bo na miejscu to będzie w h.. ciasno . będe sie tam kręcił 2-3 lipca
Wojt3q pisze:Ja będe jak jak prawie co roku, jakby było sporo osób z forum na Rajdzie to mógłbym jakiegoś małego spota zorganizować bo mam na mazurach domek 35 km od mikołajek bo na miejscu to będzie w h.. ciasno . będe sie tam kręcił 2-3 lipca
Ja bede tylko piatek bo od soboty jade na kaszuby ...