b6 s4 pomoc w ocenie

Moderatorzy: buba, Mod-Team

deSigner
Post autor: deSigner »

To nie kosiniak ;-) kupił ja kolega od nas z forum - nick xxlobo.
The Rice Power
Awatar użytkownika
kenzo76

Post autor: kenzo76 »

deSigner pisze:To nie kosiniak ;-) kupił ja kolega od nas z forum - nick xxlobo.
ta esa sporo wisiala na alegro i cena spadala za nia ,sprowadzona chyba ze szwajcari,leko bita w tylek z ksiazka serwisowa itp.ladna byla :lol: i chyba realna z opisem sprzedawcy ?
szczurek 80 cabrio
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Post autor: Flyer »

Przede wszystkim musisz sobie zadac pytanie czego oczekujesz od auta...

Wez pod uwage, ze B6 to nowsza buda, wiecej miejsca, lepszy komfort, lepsze zawieszenie, V8.

Fakt - demon predkosci to nie jest, ale to pytanie do Ciebie czego oczekujesz.
Jak chcesz dlubac moc, to wybierz S4 B5, jak chcesz miec spokoj i fajne auto to ja bym mimo wszystko wybral S4 B6. Po odchwaszczeniu zaplonu [uzywki maja z nim problem], to to auto zbliza sie do katalogowej mocy...

A jak komus pali za duzo - to zawsze moze wrzucic LPG, bo to silnik N/A :-)
kosiniak

Post autor: kosiniak »

daj meila wysle ci foto :)
Awatar użytkownika
kenzo76

Przede wszystkim musisz sobie zadac pytanie czego oczekujesz od auta...

Wez pod uwage, ze B6 to nowsza buda, wiecej miejsca, lepszy komfort, lepsze zawieszenie, V8.

Fakt - demon predkosci to nie jest, ale to pytanie do Ciebie czego oczekujesz.
Jak chcesz dlubac moc, to wybierz S4 B5, jak chcesz miec spokoj i fajne auto to ja bym mimo wszystko wybral S4 B6. Po odchwaszczeniu zaplonu [uzywki maja z nim problem], to to auto zbliza sie do katalogowej mocy...

A jak komus pali za duzo - to zawsze moze wrzucic LPG, bo to silnik N/A :-)[/quote]

patrze na rodzine kombi nowsze modelowo bardziej komfortowe,zewnetrznie i wewnetrznie te b6s4 mnie zadowala,co do zmian to :zdjecie ogranicznika bo jest chyba do 250km/h jakis chip,zmiana wydechu zeby lepiej burczalo gaz odpada hitlerem nie jestem pozatym to wstyd zeby esa byla zasilana gazem nie cierpie gazu :evil: boje sie motorowni ze bedzie to studnia bez dna i ze to awaryjna jednostka, jedna sztuka juz wisi na alegro problem z cylindrem,znajomy kupil w uk sedana i zmienil juz wal korbowy :cry:

jezeli ktos posiada realna i sensowna ese w kombi nie ulepe ;-) prosze o foto na emal:
kenzo-seba@o2.pl
szczurek 80 cabrio
kosiniak

Post autor: kosiniak »

wyslalem ci przeciez :) no chyba ze twoim zdnaime to ulep, to nie mam pytan :)
Awatar użytkownika
kenzo76

kosiniak pisze:wyslalem ci przeciez :) no chyba ze twoim zdnaime to ulep, to nie mam pytan :)
fajna no i ten kolor :-P porprostu nie bylem pewny czy dostales wiadomosc na pw i dlatego napisalem emal tu,odpisalem Ci na emal.
szczurek 80 cabrio
ODPOWIEDZ