W poniedziałek zakładamy, składamy wszystko do kupy i hamownia. Potem kolejne prezenty...

Okazało się walnięte F-Hose i DV. Dodatkowo uszczelniłem całą górę, nowy napinacz 4-6 cylinder + łańcuch.
  Okazało się walnięte F-Hose i DV. Dodatkowo uszczelniłem całą górę, nowy napinacz 4-6 cylinder + łańcuch. Z ASO.Ekonomiczny pisze:Napinacz jakiej firmy założyłeś?

Może coś w weekend nagramARAS200 pisze:Siemanko...nagraj filmik jak gada Te nowe cacowidze ze juz wychodza ostro rury ze zderzqka,a z doswiadczenia wiem, ze po palowaniu jeszcze sie wydluza I to duuzo😊 to dopiero Beda lufy

HGW. Jest jak jest. Może coś mam uwalone, a o tym nie wiem....bracus pisze:ok to ja tak zapytam - może czegoś nie dopatrzyłem ? dlaczego taki marny wynik skoro ic i wydech zrobiony ? seryjne bez ruszania czegokolwiek i na katalizatorach takie wyniki mają

ja zakładałem na 100% że tam jest program zrobiony ale jak widzę przyrost 10 KM i 20nM to przecież to nie może być program - jak soft jest seryjny to wynik jak najbardziej zadowalający - po programie można atakować 320+
 ja zakładałem na 100% że tam jest program zrobiony ale jak widzę przyrost 10 KM i 20nM to przecież to nie może być program - jak soft jest seryjny to wynik jak najbardziej zadowalający - po programie można atakować 320+