Kolektory wydechowe
panowie a co z tymi kolektorami?
http://sidmotorsport.pl/pl/s/1955-agm-r ... ktory.html
ktoś coś wie? coś słyszał?
http://sidmotorsport.pl/pl/s/1955-agm-r ... ktory.html
ktoś coś wie? coś słyszał?
2,8x2=5,6 (przy bardziej skomplikowane konstrukcji).marko pisze:tylko ze do 2.2 kupujesz jeden a do 2.7 sa dwa
Biorąc poprawkę na powyższe, kolektory do 2,7, powinny kosztować 4-5 tys. zł!
Ale temat ceny Wagnerów jest bezcelowy, bo polityka cenowa niejednokrotnie nie ma zbyt dużo wspólnego z racjonalnością.
Jezdzilem na kolektorach z 2.4 i 2.8 i nie bylo problemow z EGT A moc okolice 500 z malym +. Na wieksza moc niewiem nie testowane. Znalalem kilka projelktow na tych kolektorach pod 700KM. Nie mowie ze sa idealne ale napewno lepsze od serii.
Tak dla porownania.
http://gallery.034motorsport.com/var/al ... _EM_01.jpg
Ogoleni roznica w przepywie to 30l/s wiecej dla kolektora z 2.8.
Tak dla porownania.
http://gallery.034motorsport.com/var/al ... _EM_01.jpg
Ogoleni roznica w przepywie to 30l/s wiecej dla kolektora z 2.8.
FB; Gekon garage
Oficjalna dystrybucja podtlenku azotu.
Modyfikacje mechaniczne.
Hamownia 4x4
Oficjalna dystrybucja podtlenku azotu.
Modyfikacje mechaniczne.
Hamownia 4x4
Większy LANSluk448 pisze:A ja zapytam czemu kolektory Loba sa jeszcze drozsze niz Wagnery?Kosztuja 12 kola.Jeszcze lepszy stop?Wiekszy przeplyw,jeszcze wieksze moce?

Pewnie przy ich zakupie, dostajesz naklejkę na szybę gratis

Wszystko sprowadza się do podatności ludzi na czynnik manipulacji.
Zawsze tak było i najwidoczniej nic w tym temacie się nie zmieniło.
Ostatnio zmieniony 2015-03-30, 23:09 przez kfasik, łącznie zmieniany 1 raz.
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
Wagnery mają niebawem się ponownie pokazać, cena hmmm ja wiem, nowe turbo to koszt 13 tyś para, kolektory 7 para, głowice 35 tyś para, blok 25 ,
Skoro turbo da się używkę znależć za 2500-3500 zł para to trzeba szukać kolektorów wagnera za 1500 zł
przerabiałem spawane kolektory u siebie 3 razy, więcej się nie natne i dobrego produktu bronić będę !

Skoro turbo da się używkę znależć za 2500-3500 zł para to trzeba szukać kolektorów wagnera za 1500 zł

przerabiałem spawane kolektory u siebie 3 razy, więcej się nie natne i dobrego produktu bronić będę !

Ja również uważam, że kolektory Wagnera, to produkt bardzo dobry.
Ale współczynnik cena/jakość nie wypada zbyt imponująco.
To jest moje osobiste zdanie na ten temat i nie musi być ono odbierane jako obiektywna opinia.
Absolutnie nie zniechęcam ludzi do ich zakupu, tylko próbuję zrozumieć ludzi z Wagnera, którzy są odpowiedzialni za politykę cenową. Nie chcę nic sugerować, ale śmierdzi tu zmową cenową.
Ale współczynnik cena/jakość nie wypada zbyt imponująco.
To jest moje osobiste zdanie na ten temat i nie musi być ono odbierane jako obiektywna opinia.
Absolutnie nie zniechęcam ludzi do ich zakupu, tylko próbuję zrozumieć ludzi z Wagnera, którzy są odpowiedzialni za politykę cenową. Nie chcę nic sugerować, ale śmierdzi tu zmową cenową.
Na razie do sporttiga jadzie brat z RS6, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Generalnie rzecz biorąc, nie lubię być świadomie ruch*ny na kasie
Robię już w finansach 7 lat i poraża mnie zjawisko jawnej manipulacji rynkami (legalnego okradania tępych mas).
Gdyby nie fakt, że planuje wyjazd za granicę, nie zastanawiałbym się nawet chwili nad zakupem Wagnerów.
Poza tym, niedługo pewnie to wszystko i tak szlag trafi. Jeszcze wspomnicie moje słowa
System kreacji pieniądza na świecie jest tak skonstruowany, że musi upaść...
Generalnie rzecz biorąc, nie lubię być świadomie ruch*ny na kasie

Robię już w finansach 7 lat i poraża mnie zjawisko jawnej manipulacji rynkami (legalnego okradania tępych mas).
Gdyby nie fakt, że planuje wyjazd za granicę, nie zastanawiałbym się nawet chwili nad zakupem Wagnerów.
Poza tym, niedługo pewnie to wszystko i tak szlag trafi. Jeszcze wspomnicie moje słowa

System kreacji pieniądza na świecie jest tak skonstruowany, że musi upaść...