Bo ori były chyba Hitachi , a nie chcę kupić czegoś i za chwilę reklamować ( jak przy większości zamienników elektrycznych). Bo jak wszystko jest jedno kopyto, to trzeba brać najtańszej Delphi. SID masz jakieś doświadczenie z reklamacjami ?
Ori hitachi? bosh był ori. musiał ktoś już wymieniać. beru i ngk spoko. różnica w cenie tylko. ja mam jakieś za 95zł i też dają rade. reklamować możesz wszystko - to loteria
Ori cewki nie są ...ujowe ale mają moduły zapłonowe które lubią padać. Te czerwone to bardziej pod wysokie moce 600+ i lpg ale podobno też ładnie potrafią się przytopić ale za to nie maja modułów zapłonowych co niektórzy uważają za atut... no i wiadomo skoro sa czerwone to "więcej mocy "
mik-17 pisze:Ori cewki nie są ...ujowe ale mają moduły zapłonowe które lubią padać. Te czerwone to bardziej pod wysokie moce 600+ i lpg ale podobno też ładnie potrafią się przytopić ale za to nie maja modułów zapłonowych co niektórzy uważają za atut... no i wiadomo skoro sa czerwone to "więcej mocy "
i przynajmniej jak już padają, to na amen, a nie niedomagają przez rok jak ori. Nie trzeba szukać, przekładać i kombinować.
Przytopić się lubią jak ktoś chujowo instalację zrobi, kupi jakieś chińskie no name, albo nie dopchnie cewki do końca.
mik-17 pisze:Ori cewki nie są ...ujowe ale mają moduły zapłonowe które lubią padać. Te czerwone to bardziej pod wysokie moce 600+ i lpg ale podobno też ładnie potrafią się przytopić ale za to nie maja modułów zapłonowych co niektórzy uważają za atut... no i wiadomo skoro sa czerwone to "więcej mocy "
padają i cewki i moduły.
czy cewki są chujowe? to tak jak powiedzieć że przepływka jest chujowa bo padła ale nikt nie zwróci uwagi że nikt jej nie wymieniał od nowości. albo trójnik przepustnicy bo przecież guma powinna zachować swoje właściwości przez 20 lat albo najlepiej aż auto stanie się zabytkiem
część eksploatacyjna którą trzeba wymienić i tyle. ważne żeby komplet
i przynajmniej jak już padają, to na amen, a nie niedomagają przez rok jak ori. Nie trzeba szukać, przekładać i kombinować.
Przytopić się lubią jak ktoś chujowo instalację zrobi, kupi jakieś chińskie no name, albo nie dopchnie cewki do końca.
Pisząc że lubią się przytopić miałem na myśli ori audi z instalacją gdzie fabrycznie występowały.