Nie przesadził...Fiko pisze:Z tym najbqrdziej kontrowersyjnym projektem to chyba troche przesadzilesale kibicuje, bardzo mi sie podoba poki co. Jestes z moich okolic,wiec mam nadzieje,ze uda sie kiedys zobaczyc Twoje auto
Audi S4 B5 by Kania
Nie wiem co w tym kontrowersyjnego, 1/4 kupionych w dzisiejszych czasach esek w sedanie jest w ten czy w inny sposób poszerzana.
www.zeszwajcarii.pl - sprowadzamy auta ze szwajcarskich ubezpieczalni.
Chyba w Twoim rejonie widzisz tą 1/4. Za dużo RSów na Opolszczyźnie i się przyzwyczaiłem
Powiem szczerze to nawet nie ma uroku poszerzenie , wygląda bardziej jak golf III GTi z plastikowymi nadkolami a lotka dobija już wszystko.
Ale w zasadzie te s4ki są już stare i tanie więc będzie tego coraz więcej.

Powiem szczerze to nawet nie ma uroku poszerzenie , wygląda bardziej jak golf III GTi z plastikowymi nadkolami a lotka dobija już wszystko.
Ale w zasadzie te s4ki są już stare i tanie więc będzie tego coraz więcej.
Przeszperałem sporo for, w tym dużo zagranicznych, vortexa itd i nigdzie nie znalazłem tego typu poszerzeń ;) jeśli ktoś poszerza, to całe blachy jak w RSie. Jedną eSką jest ta którą pokazał Andrzej :) Jestem świadomy tego, że zdania będą bardzo podzielone, natomiast czy jest chociaż tutaj na forum tak wiele osób które byłyby w stanie wziąć auto pod młotek, powiercić je i pociąć, szczególnie samemu nie oddając tego komuś kto siedzi w temacie ? :) Do odważnych świat należy :) SID, Ty wiesz, że będzie kosa 

- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
przy dzisiejszej cenie S4 B5 powinno pojawiać się coraz więcej ciekawych projektów "body"
zakup samej bazy 10-15 tyś to śmiech na sali (dostajemy 300ps i full wyposażenie na start ! )
sam pociąłem swoje pierwsze S4 Avant i zrobiłem body RS, dokonałem tego samego z drugim sedanem, i go wybebeszyłem,
ba dla sedana jest już kolejne body - ale o tym niebawem ...
zakup samej bazy 10-15 tyś to śmiech na sali (dostajemy 300ps i full wyposażenie na start ! )
sam pociąłem swoje pierwsze S4 Avant i zrobiłem body RS, dokonałem tego samego z drugim sedanem, i go wybebeszyłem,
ba dla sedana jest już kolejne body - ale o tym niebawem ...
Dokladnie nosb. Tez o tym mysle najlepiej z jak najmniejszym przebiegiem i miodzio.nosb pisze:A ja mysle upolowac niemodzoną sztuke i trzymac pod pierzynką na starosc ;)
Co do projektu jak pisalem dzialaj i wstawiaj efekty prac zapowiada sie ciekawie.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
-
- Kontakt: